Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiekszenie piersi cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-12, 08:53   #2016
2sweet
Rozeznanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez lusia87 Pokaż wiadomość
to w sumie chyba lepiej poczekam z tym dzieciaczkiem chociaż tak mi jej szkoda jak widzi ciotke a ta nic
ale wkurzam sie bo siedzac w domu gdzie wczesniej właśnie biegałam i na rowerze jezdzilam tak teraz nic nie moge i juz widze ze mam wiekszy brzuch;P i jakis celulit to jak to zwalczyc jak siedze tylko w domu? nie mowiac juz nic o tym ze naprawde nie jesm tlustych rzeczy bo nie za bardzo przebadam;P
tu idzie lato wakacje a ja z moim cialem coraz gorzej przez to ze nie moge robic tego co wczesniej, jakas rada???
hejka tak jak maceratka nizej napisala, super sprawa jest basen, ja to mialam w zaleceniach op operacji zeby jak najwiecej plywac, rozruszasz sobie miesnie przez co bol ci szybciej minie a miesnie klatki beda zmuszone do ruchu bez obciazenia i piersi sie beda pieknie ukladac
jak juz zaczniesz chodzic na basen to kazdy styl bedzie dobry, ale dla piersi szczegolnie przyjazne jest plywanko na plecach - przynajmniej ja mialam takie zalecenie

Cytat:
Napisane przez milusia84 Pokaż wiadomość
Pomóżcie mi Dziewczyny wybrać DOBREGO(czyt. najlepszego) doktorka/kę...
mieszkam koło Łodzi więc fajnie by było kogoś z okolicy ale niekoniecznie. może być np Warszawa albo pomorze np trójmiasto też by mi pasowało idealnie bo rodzinkę tam mam...
pomóżcie mi bo jestem w czarnej dziurze..... a może już nawet w du....(w czym innym też ciemnym..)
acha dzwoniłam do dr Skwiercz żeby umówić się na konsultację tzn do recepcji ale niestety nie powiedział czy dr robi w otoczce, z tego co pisze listopadowa to niestety nie. to chyba niewarto jechać i wydawać kase niepotrzebnie...

tak jak Maceratka pisala - w Warszawie jest dr Broma, znam od niego dziewczyny i maja ciecia na otoczce i sa bardzo zadowolone
pamietaj tez ze nie kazdej da sie zrobic ciecie na otoczce, z tego co pamietam to Samii od dr Bromy ma ciecie w faldzie bo u niej sie nie dalo przez otoczke
a rodzilas juz?

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez patyczak22 Pokaż wiadomość
w lewej piersi cos mi czesto "strzyka" jakby woda sie przeciskala ze strzykawki i mimo woli napina sie jakis miesien. z prawa wszystko ok, powinnam sie martwic? mialyscie tez tak?
to normalne , woda to nic niepokojacego plyny sie zbieraja i musi to chwile potrwac zanim sie wchlona, potem pewnie zaczna splywac w dol (stad duzo dziewczyn mowi ze ma wydety brzuch jais czas), uzbroj sie w cierpliwosc jeszcze dlugi proces ukladania sie przed toba