No ja też sprzątałam dzisiaj mieszkanie, na szczęście mieszkam na parterze więc tej duchoty w czasie ruchu tak nie odczuwam jak osoby mieszkające np na 4. Ale i tak mi było źle....
ja w listopadzie skończyłam oglądać wszystkie sezony "z archiwum x" :d zaczęłam w sierpniu...to masakra była..dziennie po 8 odcinków na przykład....siedziałam do 2, 3 w nocy bo się oderwać nie mogłam a potem rano do pracy

dałam radę i jako nieliczna zobaczyłam 9 sezon-do dzisiaj nie puścili go w tv
to miałaś szczęście

mój Tż też miał dzisiaj zajęcia i mi napisał że jest tak paskudnie duszno gorąco itd że wszyscy się czują jak gotowana zupa

ale porównanie
u mnie dzisiaj było 29 stopni wczoraj 34 i powiem Wam że wczoraj było lepiej....był taki dosyć mocny wiaterek-mi było przyjemnie
No! a co się męczyć będę....pff nie warto

najczęściej w takie upały jak jest duszno to sprzątanie się strasznie przeciąga..........
DZIEWCZYNY
mam pytanko;d
otóż byłam dzisiaj w h&mie i mierzyłam sukienkę i legginsy
niby nic nadzwyczajnego ale ja NIGDY nie miałam na sobie sukienki i legginsów....cóż ukrywać-jestem ogromna i wstyd mi tak trochę...
zrobiłam sobie zdjęcie-mogę Wam je pokazać i powiecie mi czy mogę tak do ludzi wyjść? czy nie wyglądam śmiesznie? nawet jak powiecie że wyglądam strasznie to się nie pogniewam-mam lustro i wiem że często tak jest

mogę??
Farfallko!! spóźnione życzonka: dużo zdrówka i radości, samych pogodnych dni i spełnienia marzeń