Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-13, 11:24   #4078
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a moj wojtek wczoraj zrobil awanture w sklepie w kasie pierszenstwa bo poszlismy do niej i oczywiscie wszyscy odwracali wzrok ze nas nie widza... no a ze byly to takie babki po 50 z malymi koszykami to mowie do wojtka ze spoko szybko pojdzie poczekamy... (wogole jak podchodzilam do tej kasy to jedna mnie malo nieprzewrocila zeby stanac przedemna... ehsss) no i stoimy w tej kasie bo mimo ze ekspedientka sie uwija to kobiety nie... az w pewnym momencie jedna wyciaga jakies 2 rachunki i karty i mowi ze z tej karty chce przelac pienniadze na ta karte a z tej to zaplacic to jej babka tlumaczy ze nie moze jej przelac z karty na karte moze jej zaplacic rachunek jednynie a ta ze pyta a w banku i moze i ze sie ztad nie ruszy pezyszedl kierownik kas i tez jej tlumaczy a ta niekumam oco chodzi i dalej swoje i sie wojtek wkurzyl i wykrzyczal ze to kasa pierszenstwa ze tu jest ciezarna temp 40 stopni itd i ze ma isc do banku sobie to wyjasnic itd.. i sie baba obrazila ale zebrala sie i poszla... ej myslalam ze zejde tam z goraca.. a co mnie najbardziej rozbawilo to wszyscy ktorzy byli za nami poparli wojtka ze tak ze to kasa ze powinnam byc bez kolejki i co to za nawyki itd... a pewnie jakbym podeszla po nich do kasy to dalej by odwracali wzrok...

nic tylko lać przez tyłek
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
aaa to pewnie drogi
pewnie tak

Siedzę i od rana słucham Jelonka - koleś jest genialny!
Na tym naszym zastałym rynku muzycznym te wszystkie feele i paulle mogą mu buty czyścić Szacun, pięknie gra na tych skrzypcach

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-13 o 11:25
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora