Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby Japonek na piękną cerę.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 10:49   #1808
Cogata
Rozeznanie

Dot.: Sposoby Japonek na piękną cerę.

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
niestety, muszę mieć porządną 'zaprawę' na twarzy, żeby wyglądać jak człowiek... też mnie to strasznie męczy, ale wolę dać trochę więcej na twarz i mieć pewność, że te kilka godzin wytrzyma, niż mniej i zetrzeć od razu po wyjściu z domu... za to od razu po przyjściu pozbywam się całego tynku
rozumiem. domyślałam się, że to na pewno nie jest wynik zachcianki, ale i tak ilość mnie przeraziła.

Cytat:
Napisane przez paspartu Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie ten rossmanowski żel do rąk, ale nie komportowy jest- jednak sie klei, tak jak carex.
superpharmowski jest świetny mała buteleczka, trochę się w torbie gubi, ale jest godny polecenia

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
padalo, to kazda narzekala, ze pada i mogloby byc w koncu cieplo. byl upal, to znow narzekacie. okreslcie sie baby, bo sluchac sie tego nie da!!!!! Upaly w miescie sa bardziej odczuwalne, ale chyba lepiej, gdy jest cieplo, niz jakby mialo lac? Dzisiaj w Krakowie jest pochmurno, ok, niech tak bedzie przez 3-4 h, ale jak zacznie padac, to was zabije.
w takim razie zazdroszczę, że tak świetnie znosisz upały. nie mdlejesz w autobusach i nie masz zawrotów głowy i nie dostajesz żadnego uczulenia po za długim przebywaniu na słońcu.

u mnie w końcu chłodniejszy dzień. ufff co za ulga
co do parasolek, kiedyś widziałam kobietę z śliczną lnianą myślę, że na allegro na pewno coś się znajdzie.

dziewczyny znacie jakieś cud sposoby na te pogryzienia komarów? żeby szybciej zniknęły i nie swędziały. mam tak pogryzione kostki i łydki, że aż wstydzę się nakładać krótkie spodenki czy legginsy:/
może olejek rycynowy rozjaśni? ciekawe czy będzie w tym przypadku równie niezawodny ;D

jestem co raz bardziej zadowolona z toniku ogórkowego, ostatnio wyskoczyło mi trochę dziwnych czerwonych plamek, świetnie je rozjaśnił i są w ogóle nie widoczne, do tego skóra po nim jest przyjemnie gładka
Cogata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując