2010-06-13, 11:05
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
Madziunia, oj niedobrze z tym piwem.. Musisz być twarda i takim pokusom mówić stanowcze NIE! Mamy tutaj zasadę, ze za grzeszki przydzielamy karę 3 piwa to duuzo kalorii, wiec
50 brzuszków+minuta nozyc dodatkowo do Twoich cwiczen 
co do jajek, to zależy jak usmazone, tzn na jakieś ilości tluszczu, bo jeśli w nim plywaly, to faktycznie kiepsko, ale jeśli na odrobince oleju czy maselka, to przejdzie generalnie jajka są dozwolone od czasu do czasu, tylko niestety kaloryczne, wiec ja osobiście rzadko je jadam lub np. Używam jednego jajka w całości i do tego 2 białka (żółtko to bomba kaloryczna, a przy okazji cholesterol i te sprawy )
ja muszę w końcu zainwestować w teflonowa patelnie 
Paula,
będzie dobrze ciężko po Twoich wypowiedziach domyślić się co się stalo, ale napewno się pouklada!! 
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------
A co do chleba Madziunia, to mam nadzieje, ze ciemny? Pelnoziarnisty albo razowy
---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------
Moncia,
moim zdaniem masz super spadek 3 cm w talii i biodrach - super!!
Czas edycji: 2010-06-13 o 11:07
|
|
|