Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-13, 11:01   #4083
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

dziś w koncu przyjeżdza nasz kolega z Holandii jedziemy do niego do ostrwii aby odebrac resztę naszych rezczy, które nam się wtedy nie zmieściły.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
[
Madzialenka mam takie samo zdanie jak baja.. jasne dobrze isc do pracy jakakolwiek by nie byla no ale dyra niezle kombinuje bo na stazu z up dostanie nauczyciel 70o i to placone z up a jakby zatrudnila to 1800 platne przez nia wiec jest roznica a jak chce stworzyc fajna kadre i ja sprawdzic to wiesz zawsze moze dac umowe na rok bo po calym roku pracy bedzie weicdziec co i jak a bynajmniej niezamknie nikomu drogi awansu...
Każdy mysli aby mu było najwygodniej. Wiekszośc ludzi teraz kombinuje i bierze ludzi na staż.

Narazie o tym nie myśle, bo nie wiem czy na staż moge w ogóle iść, jesli nie, to pogadam z nią czy jest jakaś inna opcja zatrudnienia. Poza tym jesli bym zaszła w ciąze to i tak tego awansu bym nie skonczyła robic, a mam w planach zajść w ciązę jakos w ciagu roku (a przynajmniej do konca tego roku tak jak to było w planach wcześniej zacząć się starać) Mąz stwierdził, ze nic nie jest wazniejsze od dziecka i nie zgadza się aby czekać. w ogóle to mnie namawia bym już rzuciła tabsy (zostało mi ostatnie opakowanie a dokaldnie 7 tabeletek) ale ja jeszcze chyba do wrzesnia poczekam i zobaczę jak się sprawa z pracą ułozy Dlatego napewno bym nie czekała roku az skonczę i dostanę awans zawodowy a tak, to choc jakies doświadczenie do CV będzie można dopisac
a po drugie, to i tak moje marzenie to praca w szkole wiec przedszkole (a tym bardziej prywatne) to tylko na pewien czas by było.
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Jutro obrona mgr, ale awansu nie robię, bo nie mogłam pracować jako nauczyciel, dalej pomocą jestem.
trzymam kciuki.
ooo to bym była w podobnej sytuacji praca w przedszkoluale narazie bez awansu no chyba, ze się tam nie załapię lub będzie jakaś inna propozycja

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora