Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-13, 12:08   #1666
Rena
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V

Zapomnialam napisac, ze kupilam wczoraj krewetki tiger - sa dobre, ale szkoda, ze maja te ogony, ktore trzeba usuwac. Nie pamietam ile zaplacilam, ale mi smakuja.

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez FeelingGood Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Nie wiem czy już ktoś poruszał tę kwestię, ale uważajcie na to co tam kupujecie. Nie wiem, może ja mam takie szczęście ..

Zawsze w biedronce kupuję te same rzeczy: najczęściej słodycze, owoce, kosmetyki czy środki czystości. Niestety jakiś czas temu skusiłam się na serek z kawałkami jakiś orzeszków i ananasów (jeszcze był z czym innym). Zjadłam z nim 1 kanapkę i .. się zatrułam. Cały dzień złego samopoczucia, ledwo na łóżku leżałam i oczywiście .. wymioty.

Wczoraj to samo, tyle że tym razem zjadłam deser: z galaretką (np. na górze czerwona, na środku biały serek i na dole zielona)-przepraszam nie pamiętam nazw tych produktów więc opisuję. Tym razem zatrułam się ja i moja mama.
Tylko, że ten deser jadłam z 2 razy wcześniej i było dobrze.

Może miałyście podobne "przygody" jeśli tak, to piszcie na jakich produktach.
Ja już wątpie, że skuszę się na coś innego niż solone chrupki i krokiety :P
a jak z data waznosci?
Rena jest offline Zgłoś do moderatora