2010-06-13, 11:29
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Witam melduję się i ja w dwupaku, 1 dzień do terminu 
Objawów zero, oprócz mega ogromnej, wręcz niepokojącej opuchlizny stóp... ale cóż, trzeba wytrzymać, juz niedługo tak czy siak, tylko nic zrobic nie moge, bo chodzenie utrudnione...
Cytat:
Napisane przez Jola00
Kochane ruszyło się  Po 4 rano zaczęły się skurcze  Wykąpałam się i nadal są.Nawet dosyć często bo co 5-6 min,ale krótkie i słabe jeszcze 
Zaraz będę dzwonić do szpitala. Mam nadzieję,że synio zdecydował się już na dobre i dziś go urodzę
Poproszę o kciuki 
|
oczywiscie trzymamy powodzenia 
Cytat:
Napisane przez margo80
pokażę wam prawie gotowy pokoik Ewci. pozostało tylko wypełnić niektóre półki i zamontować lampkę 
|
naprawdę śliczny i super przestronny...urzeka mnie to drewienko, bardzo lubię my mamy jeden taki pokoik na całą trójkę 
Cytat:
Napisane przez margo80
nie sądzę...
kochane, dostałam przed chwilką smsa od AnnLee:
"w drodze na porodówkę. 3mcie kciuki"
widać nasze dzieciaczki lubią rodzić się parami albo nawet większymi grupkami 
|
powodzenia i kciuki dla Ann 
Cytat:
Napisane przez Gringoo
to ja może pochwalę się wczorajszym pobytem nad jeziorkiem 
|
wow super laska, mąż pewnie musiał cie pilnować, żeby nie porwal cię inny...
Cytat:
Napisane przez kumkura
Pokoik miodzio  i faktycznie duży  Ewcia będzie miała gdzie imprezki robić
Siala- dobre pytanie zadałaś i sama też się nad tym zastanawiałam...ja przy takich upałach Adasia w pieluszkę tylko będę odziewać..inne pomysły mi nie przychodzą do głowy
a dzią jakiegoś powera mam!! Jestem w trakcie robienia likieru kawowego- tak na przyszłość  i zapiekankę ziemniaczaną pod beszamelem trzasnę, a co  a potem jeszcze wymyślę..szkoda, że TZ w robocie, bo porwałabym go na jakiś voyage...
|
Kumkura może to ten bezpośrednio przedporodowy przypływ energii?
|
|