Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mikstura na przytycie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-05, 13:17   #7
panna zet
Rozeznanie

Dot.: Mikstura na przytycie

blue_eyed_kitty
Kiedyś w zajawkach Miasta Kobiet wypowiadał sie jakis znawca męskiej płci, że najbardziej aseksualna "rzeczą" u kobiet jest super płaski brzuch, oczywiscie ja tutaj nie hołduje zwałek tłuszczu, które się wylewaja zza bluzki, ale taki mały półwysep nie jest zły napewno doda uroku, chociaz w tym przypadku chodzi o indywidualny komfort psychiczny i estetyczny. Niekoniecznie pozyskane kilogramy po tej kuracjii moga trafic tylko w Twój brzuszek, jezeli dodasz do tego chociazby 6 Weidera, to napewno zyska on twardosci i wypracujesz sobie idealnie miesnie; nie będą dostrzegalne zwałki.
Tak jak wspomniałam czuc sytosc po wypiciu duszkiem dwoch szklanek, ale to mija tak po 30 minutach do godziny. Mozna np. zjesc sniadanie i dopiero po konsumpcji wypic jedna szklanke. Mysle ze wtedy nie bedzie czuc takiego mocnego wypelnienia i po np. 1,5 godziny gdy wszystko sie unormuje i kwasy żoładkowe zaczna trawic to mozna łyknac druga szklaneczke i przekasic cos. W moim przypadku to nawet wzmogło apetyt. Nie jem tonami ale nauczyłam sie podjadac miedzy głownymi posiłkami; mało ale czesto to moja maxyma

Pozdrawiam
panna zet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując