Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy to koniec zwiazku a moze ja przesadzam?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 16:06   #8
pelnoletnia
Rozeznanie

Dot.: Czy to koniec zwiazku a moze ja przesadzam?

Wiesz co? Daj mu się wykazać. Miałam podobny problem z TŻtem.. Tak się skubany przyzwyczaił do tego, że ja wszystko organizuje a on przyjeżdża na gotowe, że przestał się w ogóle starać. Rano pytał tylko: co dziś robimy? I robiliśmy to co chciałam a on wcale się nie wykazywał inicjatywą. I też ignorował jak próbowałam z nim rozmawiać, bo 'ty zawsze musisz marudzić a mogło być tak miło'. No więc zbuntowałam się jak to ja i przez tydzień, dwa byłam tak samo bierna jak on. Podziałało! Zaraz sobie ubzdurał, że kogoś mam, że mi nie zależy.. No to wtedy wygarnęłam mu w kulturalny sposób że on traktował mnie tak samo od jakiegoś czasu i też takie myśli chodziły mi po głowie. No i teraz jest bajecznie. Od tego czasu to on wymyśla nam rozrywki, robi niespodzianki.. nawet na zakupy mnie zabrał i o dziwo nie marudził. Niech sobie chłopak uświadomi, że nic nie będzie trwało wiecznie, Ty nie będziesz wiecznie u jego boku i lepiej niech się zacznie starać, bo ktoś inny może się Tobą zainteresować. To, że Cię zdobył wcale nie zwalnia go z obowiązku starania się o Ciebie. Głupia rutyna i monotonia wszystko zabija więc niech się opamięta
pelnoletnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując