Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko co chcielibyście ale wstydzicie się zapytac cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-13, 16:14   #4306
Wenress
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko co chcielibyście ale wstydzicie się zapytac cz. IV

Cytat:
Napisane przez bura kocurka Pokaż wiadomość
W pesach? W pesach są ładne siedzenia i do tego materiału akurat nic się nie przyczepia. I taki jest też w tych nowszych tramwajach. Gorzej jest tam, gdzie siedzenia są wyłożone takim jednolitym granatowym materiałem...nie wiem jaki inteligent wpadł na pomysł obicia nim siedzeń...każdy jeden włos na nich jest, brud, jakieś ciemne są, brrr...normalnie coś obrzydliwego Nawet jak są wszystkie siedzenia wolne, to nikt mnie nie zmusi, żebym na tym usiadła
Akurat w pesach odrzucił mnie wygląd ogólnie, wszystko tam było brudne, tzn głownie ściany. Być może jakoś dziwnie trafiłam, bo byłam tylko jeden dzień więc dużo nie jeździłam, ale było naprawdę nieciekawie
Chyba wiem o jakim materiale mówisz, tylko u nas jest zielony - też nie siadam na tym

Cytat:
Napisane przez Asienka187 Pokaż wiadomość
A widzialas te nowe co niedawno miasto zakupiło? Na razie robia tylko jazdy testowe, ale z zewnatrz wygladaja imponująco. Ciekawe jak jest w środku.
Nie widziałam, w mojej okolicy niestety same stare jeżdżą, ewentualnie czasem te przerobione wysokopodłogowe ale chodzi Ci o Solarisy? Uwielbiam ich autobusy

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
No moze..nie jezdze codziennie komunikacja miejska wiec nie wiem.
A w ogole jesli mowa o komunikacji -wkurza mnie ze kasowniki z tylu w autobusach najczesciej nie dzialaja.. i przepychaj sie przez tlum ludzi do kasownika z przodu ..
Ale to nie wina MPK tylko ludzi ktorzy nimi kursuja i maja zwyczaj psuc kasowniki/malowac po tramwaju i siedzeniach.

W ogole ja we Wrocku spotkalam sie z innymi obiciami..ale jak jestem zmeczona to nie zwracam na to uwagi tylko siadam.
Ta, niektórzy muszą wszystko popsuć najgorsze i tak są przystanki - powybijane szyby, pozrywane rozkłady jazdy, szkoda gadać. Kasowniki w autobusach też często nie działają, ale nie wiem w jaki sposób można je zepsuć, może to nie ludzie tylko np źle działają i są wyłączone?

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora