2010-06-13, 17:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Cytat:
Napisane przez Majka007
a coś o tym , że nie jaram się lansiarzami i kolesiami którzy mogą mieć każdą , bo mam swojego jedynego?
z góry dzięki 
|
' może i nie ma wyglądu modela, ale wystarczy na dłużej. nie to, co odpierdalają lansiarze i pustaki. jeste moim spełnieniem marzen, i nie zamienię go na nikogo.
' bo widzi pan, ja budzę się rano obok niego i szeptem milczę mu do ucha siebie. chociaż czasami chciałabym mu to wykrzyczeć. ale potem zastanawiam się: po co? on i tak słyszy to milczenie. on zawsze dokładnie wie, co chce mu powiedzieć. nawet wtedy, gdy milczę. czasami wydaje mi się, że nawet uśmiecha się we śnie, gdy tak na niego patrzę oparta na łokciu. i jestem pewna, że w tym momencie w swoim śnie delikatnie ociera mi łzy. bo widzi pan, ja jestem bardzo szczęśliwa kobietą. jestem największą szczęściarą, jaką znam.
' może myślisz, że możesz mieć każdą. jednak na mnie to nie działa, więc automatycznie zmniejsza się twoje poczucie pieprzonej pewności siebie.
' może nie był jej spełnieniem marzeń, jednak nie potrafiła bez niego zyć!
' nie obchodzi mnie, że na twoją buźkę leci każda Barbie. nie należę do takich lasek, mam swojego miśka, więc odpuść sobie.
tylko to. :<
|