Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-13, 21:44   #4306
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)

Cytat:
Napisane przez taka sobie Pokaż wiadomość
hej , jestem i ja
widze ze kupowanie prezentów dla eksbobasów na całego fajne te kucyki, moze tez kupie dla Wiki
dzis była u mnie znajoma z 5 letnią córką i Wiki sie wybawiła szkoda tylko ze pogoda nie dopisała, bo nie było za ciepło a komary cięły cały dzien. To juz przesada zeby komary w dzien piły dlatego Anisia tak mysle ze jesli jutro nie bedzie ładniejszej pogody to moze sobie odpuscimy, przeniesiemy na jakis inny dzien , bardziej upalny, bo bez sensu siedziec w chałupie TZ kupił basen-plac zabaw , nadmuchał i Wiki sie wscieka ze nie moze do niego wskoczyc, pogoda eeee nie fajna

chciałam pytac co polecacie na komary ale widze ze juz pisałyscie. Muszę zakupic tego offa

Wersta współczuje bólu, nie fajne musi byc to uczucie. Jesli to takie cus jak przy nomalnym aparacie to nie zazdroszczę, te "ruchome " zęby pamiętam do dziś
jutro ma byc pochmurnie z przelotnymi opadami deszczu (21 stopni w maksie) wedlug prognozy, to mozemy w sumie przelozyc to na inny dzien

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora