Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wypłaty
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-14, 09:18   #736
alazkrainy
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Nie, kosmetyki akurat by mnie specjalnie nie ruszyły... Ale w dobie deficytu ciuchowego chętnie przygarnęłabym jakieś szmatki
Niestety, brak funduszy. W sobotę wybieramy się do IKEI po stolik pod TV i parę drobiazgów... i koniec wydatków do następnej wypłaty (prócz jedzenia oczywiście). Zastanawiam się tylko nad kupnem jednej bluzeczki na all, ale trochę się boję jak będzie leżeć. Widziałam ją na wizażu na jednej dziewczynie, ale ona miała mniejszy biust niż ja i była chudziakiem - ja niestety nie noszę rozm. 34. I tak o, każdy grosz liczę...
oj a ja uwielbiam kosmetyki, jak jeszcze z Tż nie mieszkalismy razem to kupowałam na potęgę miałam całe zapasy żeli po prysznic, cieni, balsamów..... oj dobre czasy to były. A teraz ograniczam się tylko do tego co mi najbardziej potrzebne, juz nie szampon za 15 zł ale za 7 i takie tam, ale nie raz by się chciało na coś więcej wydać

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora