Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-14, 09:39   #883
Iwa844
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Jedz jedz Na zdrówko Ja sobie wczoraj zapodałam kolacyjkę: fryty i jaja sadzone na boczku

Noooooooo to tak jak ja

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Ja w ogóle miałam śmieszny motywator do pierwszego razu, właściwie przezyłam go na 4 miechy przed 21 urodzinami, wczesniej wcale mi na tym nie zależało... jakaś taka obojetna byłam... ale coś mi walnęło do głowy, że nigdy nie wiadomo kiedy umrzemy, a czas leci.... a że nie chciałam umierac nie zaznawszy smaku seksu (bo masturbacja była po dwa razy dziennie ), to spotkałam BS, zakochał się chopak na maksa, myslę se:" z tym, bo ten mnie nie skrzywdzi" i heja
No to piąteczka!
A tak w ogóle to dopiero z BS'em odkryłam czym naprawdę może być seks. Z tym moim pierwszym... to mam wrażenie że to wszystko działo się tak jakoś koło mnie... jakichś specjalnych uniesień z tego powodu nie miałam. Patrząc z perspektywy czasu stwierdzam, że to chyba jednak było za wcześnie.

Byłam się zważyć. Co prawda w stosunku do poczatku marca to tylko 3,5 kg mniej... ale widzę różnicę, zwłaszcza po ciuchach. 3 miesiące temu mieściłam się w 4 z moich ok 20 par spodni. Teraz część zaczyna mi spadać.

Muszę iść posprzątać kuchnię bo zaraz przyjdą panowie sprawdzać instalacje gazowe....