Wątek
:
Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-06-14, 10:52
#
893
meggara
Wtajemniczenie
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Cytat:
Napisane przez
Iwa844
Dziękuję
A tak czysto technicznie - jaka jest różnica między "forte" a zwykłym? I odnośnie walidolu - nie uzależnia? bo tego się boję. Bez recepty? Kurde, ale akurat z tym będę się musiała chować przed BS'em...
Co do wesela -
'forte' zawsze jest mocniejsze, a 'mite' słabsze niz lek bez tych przedrostków (forte/mite), ale nie obawiaj sie tutaj chodzi o dostepnosc danego leku dla organizmu. Przecietnie kazda dawka leku dziala (jest dostepna dla organizmu) tylko w 50-60% wiec to 'forte' zwieksza poprostu oddzialywanie
i tylko na tym to polega
A uzalezniac nie uzaleznia bo walidol jest na bazie waleriany - naturalnej roślinki o
i oczywiscie bez recepty - podobnie jak valerin i persen (gdzie placi sie tylko za reklame
) Cokolwiek polecam staram sie pisac bez recepty bo bez sensu jakby ktoras dodatkowo miala latac po lekarzach, chyba ze jest to niezbedne
co do wesela:
Cytat:
Napisane przez
mww
Podczytuje Was w porze śniadania ( a że wcinam o 7,11 i 14 więc będę mam nadzieję na bieżąco)... co do lodzika - pamiętam jak pierwszy raz mój były namawiał mnie, a ja jakoś byłam przeciwna - a teraz ? hm... prawdziwa ze mnie
lodziarka
leże i kwicze!!!!
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do meggara
Odwiedź stronę www użytkownika meggara
Znajdź więcej postów meggara