Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-14, 10:52   #893
meggara
Wtajemniczenie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Dziękuję A tak czysto technicznie - jaka jest różnica między "forte" a zwykłym? I odnośnie walidolu - nie uzależnia? bo tego się boję. Bez recepty? Kurde, ale akurat z tym będę się musiała chować przed BS'em...
Co do wesela -
'forte' zawsze jest mocniejsze, a 'mite' słabsze niz lek bez tych przedrostków (forte/mite), ale nie obawiaj sie tutaj chodzi o dostepnosc danego leku dla organizmu. Przecietnie kazda dawka leku dziala (jest dostepna dla organizmu) tylko w 50-60% wiec to 'forte' zwieksza poprostu oddzialywanie i tylko na tym to polega
A uzalezniac nie uzaleznia bo walidol jest na bazie waleriany - naturalnej roślinki o i oczywiscie bez recepty - podobnie jak valerin i persen (gdzie placi sie tylko za reklame) Cokolwiek polecam staram sie pisac bez recepty bo bez sensu jakby ktoras dodatkowo miala latac po lekarzach, chyba ze jest to niezbedne

co do wesela:
Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Podczytuje Was w porze śniadania ( a że wcinam o 7,11 i 14 więc będę mam nadzieję na bieżąco)... co do lodzika - pamiętam jak pierwszy raz mój były namawiał mnie, a ja jakoś byłam przeciwna - a teraz ? hm... prawdziwa ze mnie lodziarka
leże i kwicze!!!!
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora