Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-14, 11:04   #2013
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
problem w tym, ze ja juz na żarcie dukanowe powoli patrzec nie moge i mi w gardle staje i zbiera sie na jedynie jajka jeszcze mi wchodza wiec mam ich w lodowce 50 lece na zakupki firmowe, niebawem bede kochane
to urozmaicaj sobie to miąsko moze jakos inną, nowa przyprawa...w jakis inny sposób je upichcijkup rybe korej do tej pory nie jadlas...
ja np .. od 3 miesiacy jadlam otreby z jogurtem i wydawalo mi sie to pyszne a ostatnio .... zalalam otreby szklanka mleka i jak dla mnie to REWELACJA bo wczesniej tak jakdlam tylko platki kuku albo jakies czekoladowe ale to tez sporadycznie, raz na jakis czas hehehe
ps: piatkowa pizza - wyszła cudo ...ktoras tez robila?

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

na imininy Lubego ... robie TYLKO dukanowe jedzonkogulasz, pizze, mielońce z indyka, lososia itd itd myslicie ze zrobic cos "normalnego"? bo kurde nie kazdy lubi takie jedzonkoale z drugiej strony goscie wiedza ze jestesmy na diecie...
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora