2010-06-14, 12:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Cytat:
Napisane przez Noemi__
soll, tak masz rację  To miało być do Ciebie.. Sori, mój błąd 
Ale z tym, że co Tobie po superpupie skoro będziesz płaska to racja.. Bo jednak spodni z dupoltem nie ma  A bluzki z dekoltem są... tak więc tyłek mało kto widzi (chyba, że na plaży) a biust to w zasadzie przez cały rok wystawiamy 
|
no właśnie, a pozy tym ja lubię bluzki z dekoltem, także nie zamierzam się rozstawać z tym co mam bo i tak nie mam wiele 
póki co wciąż czekam aż mi się ściągnie program, bo oczywiście zapomniałam zostawić na noc 
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------
Cytat:
Napisane przez Agusiek89
Dziewczyny co Wy gadacie 
Niestety ale sie z Wami nie zgodze... Owszem, wystawiamy biust i duży, ładnie odsłonięty, rzuca sie w oczy, ale wielka pupa jeszcze bardziej... Co Wam z tego że nie zejdzie Wam te 3 cm w biuście skoro pupa i uda beda jak pulpety. Faceci niestety, ale na pupe i ładne nogi zwracają najbardziej uwage. Przepraszam jesli kogoś uraziłam. Poprostu sądze że bardziej sexi jest dziewczyna taka jak jedna z tych na filmikach - szczupłe, wyrzeżbione nogi, wypukła pupa, ładny brzuszek a mniej w biuście, niż dziewczyna z grubymi udami, obwisłym tyłkiem, fałdami na brzuchu a z uroczym dużym biustem, który i tak za parenaście lat będzie sflaczały i obwisły niestety. Poza tym do powiększenia biustu ktoś inteligentny wymyślił push-up i czasami mały biust w push-upie wyglada 100 razy lepiej niż duży biust w normalnym...
Dziewczyny nie nakręcajcie się tak i nie rezygnujcie z ćwiczeń. Jak jedna z Wizażanek powiedziała '' te ćwiczenia to cudo".
|
w sumie może masz rację, że te tyłki pupletowe nie wyglądają ponętnie, nawet przy ładnym biuście, no ale ja z moich niezgrabnych nóg cudu nie zrobię i tak... więc wyjdzie na to, że będę mieć duży (ale uniesiony ) tyłek , zgrabne uda, płaski brzuch i płaskobiuście... no nie wiem sama, nie bedzie to jakoś nieproporcjonalnie wyglądać? 
zresztą tak jak powiedziałam- zacznę ćwiczenia, jak uznam, że za bardzo mi spadło to najwyżej przerwę
|
|
|