2010-06-14, 13:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
dzień dobry 
Wszystkiego naj naj naj dla Tymka i Natana 
od 10 do 13 miałam wizytacje ulubionej koleżanki 
Przyszła z 3 letnią Basią ... na początku ładnie się bawiła z Bartekim, ale potem zabierała mu wszystko co On wziął do rączki ... bawił się piłką - zabrała mu, wziął samochód i pchał po pokoju - znów mu zabrała i położyła na huśtawce mówiąc "tam juz nie dostaniesz" ... a jej mamusia ani słowa ... ja musiałam się odzywać i prosić, zeby mu nie zabierała zabawek jak sama się nimi nie bawi 
Ona chyba bardziej traktuje Go jak zabawkę, niz kolegę ... cały czas mówi: "posadz Bartusia na huśtawce" ... "daj go do fotelika" ... włóż do basenu" ... 
Cytat:
Napisane przez Wojtusia
no i tradycyjnie DZIEN DOBRY WSZYSTKIM u nas piękna deszczowa pogoda  cieszę sie bo miałam dość upałów.
przed chwilą był listonosz i przyniosł moje Zarowe szpilki. są cudne  rozmiar na szczescie dobry wzielam, nie wiem czy bym zdążyła wymienić do soboty, bo w sobote tą mam już weselicho. Ale są oki. Tylko teraz torebki nie mam  pozniej wkleje wam zdjęcia sukienek to pomozecie mi wybrać którąś no i dodatki dobrać, liczę na was 
|
hehe u nas tez piękna deszczowa pogoda 
sąsiad od 7,30 jeździł z kosiarką, żebu zdążyć przed burzą, ale nie zdążył 
tak dawało po szybach, że myślałam, ze mi ono wyleci ... a teraz tak sobie pada od czasu do czasu.
cieszę się, że buciki dobre!
czekam na fotki sukienki moze coś podpatrze ja idę na wesele we wrześniu i mam jedna sukienkę - nie wiem czy pasuje taka na wesele 
Cytat:
Napisane przez Svinecka
jak tak Was czytam to sobie uswiadamiam, ze ja nie mam w ogole pojecia o makijazu 
ja cale zycie tylko oczy maluje
kiedys ciemniej a teraz tylko tusz do rzes i na tym koniec
puder mam jeden z PUPY, ktory mam kilka lat i dalej jest pelny
a poza tym troche cieni, ktorych teraz i tak juz nie uzywam
|
wiesz jak ja Ci zazdroszczę też bym chciała malować tylko oczy
Cytat:
Napisane przez Miramej
Gdzie tam kluseczka?  Nawet Kubuś chudzina waży już 9145 g
Kuba ma młodszą o 3 i pół miesiąca koleżankę, ona ma takie udko, jak Kuby dwa 
|
wow! pięknie!

Cytat:
Napisane przez p4w
dzwoniłam do przedszkola i podobno moje dziecko nie chce spać mimo, ze trze oczki i płacze cały czas 
nie pozwoliła po niego przyjechać, bo powiedziała ze jak on skojarzy swój płacz z tym, ze my się zjawiamy to będzie tak płakał ciągle 
powiedziała, ze jak będzie bardzo źle to wtedy zadzwoni, a na razie raczej woła niż płacze, bo łzy mu nie lecą 
|
doczytałam, ze ładnie spał
|
|