Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-14, 12:59   #906
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Powodzenia!
Dzięki Nieźle mi poszło

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19971486]Iwa, a moja siostra jest w wieku, kiedy ja już nieźle szalałam z BSem, w ogóle nie mogę jej sobie wyobrazić w łóżku ^^ Zresztą ona jeszcze faceta nie miała.
Trochę jak u mnie, bo BS też jest moim pierwszym w życiu facetem - nawet nie całowałam innego. [/QUOTE]

Ja to tak jak Iwa mówiła, imprezowa byłam lubiłam się zabawić Ale tylko jeśli o całowanie chodziło, bo coś więcej jakieś fazki to przed BSem z jednym było to byłam bardzo pijana, ale zaraz mu wyciągnęłam tą rękę z moich majtek bo się ogarnęłam, a z jednym to 10 miesięcy byłam, ale i tak niewiele się miedzy nami działo. Starciłabym dziewictwo już z nim, ale jak chcieliśmy to okres miałam,a później się popsuło i sie pożegnaliśmy. DO tej pory go uwielbiam i żałuję, że nam nie wyszło

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Obawiam się, że już trzeba. Nawet nie mam odwagi jej zmierzyć No ale nic, i tak mam jeszcze szal do niej szyć, to nawyzej od razu ją wezmę na zwężenie. Albo po prostu będę bezkarnie chipsy wsuwać

No dokładnie mam to samo odczucie w stosunku do Młodej Tak w ogóle to fajna dziewczyna się z niej ostatnio zrobiła. Jeszcze rok temu strasznie darłyśmy koty, a teraz się fajnie dogadujemy. Zresztą tak jak mówisz - ja w jej wieku też święta nie byłam. Nie mówię o seksie, bo pierwszy raz to był zaraz po 20 urodzinach, ale takich "kolegów" od całowania i miziania trochę wtedy miałam... Imprezowa byłam.
Ja bym wolała zwęzić sukienkę

Cytat:
Miał 24 Dlatego to takie dość zadziwiające...
I nie boczy się. Wręcz jak mu mówię, że żałuję, to mi zaraz te myśli stara się z głowy wybić. Tłumaczy, że przecież 6-7 lat temu nie mieliśmy pojęcia o swoim istnieniu. I że teraz najważniejsze jest, kto będzie ostatni i już jedyny do końca życia...

Noooo naprawdę zadzwiające Ja byłam dla mojego 6 A miał wtedy 18 lat jak zaczęliśmy Szalony był kiedyś

Cytat:
Wczoraj pił
To dziś poprawka
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora