Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-14, 16:16   #2149
iza240
Zadomowienie

GG do iza240
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))

[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1997496 6]Hej, my z Liwką już w domku od wczoraj

dzięki za gratulacje

powiem Wam, że na porodówce byłam dwa razy... najpierw o 18 po ktg i badaniu szyjki zostałam odesłana do domu przez wstrętne babsko z tekstem że "długa droga przede mną". o 22 już mnie przyjęli, ale z tym samym tekstem (a wody popłynęły, ja się zwijałam bo skurcze już co trzy minutki i to od krzyża...) . i tak do siódmej rano, zmiana dyżuru, oksytocyna, bo rozwarcie nie postępowało. a tu już błyskawicznie - tętno malutkiej zaczęło spadać, więc cc. okazało się że była okręcona pępowiną. ale wszystko jest ok, ona zdrowiutka a ja dochodzę do siebie.

a oto ona (pierwsze zdj dwie doby po porodzie, drugie dzisiejsze, wybaczcie słabą jakość ale to z komórki):

ps. gratuluję kolejnym rozpakowanym
postaram sie Was nadrobić ale nie wiem co z tego wyjdzie...[/QUOTE]
jaka malutka

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
zaraz zbieram się do gina. nie oczekuję informacji o rozwarciu, no bo niby skąd miałoby się wziąć... raczej liczę na zapewnienie, że z Ewcią wszystko ok i ustalenie planu działania po przeterminowaniu.

ale jak chcecie, to możecie trzymać kciuki, nie zaszkodzi
zaciśnięte
DZIEWCZYNY STOPY MI PUCHNĄ I ZROBIŁY SIĘ SINE!CHYBA NIE ODPADNĄ?

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2010-06-14 o 16:18
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując