Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Makijaż według pani Samanty
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-05, 16:34   #7
Joey
Zakorzenienie

Dot.: Makijaż według pani Samanty

Cytat:
Napisane przez monikax
A oto potrzebne odpowiedzi:

1. Opalam się zdecydowanie trudno. Przez kilka ostatnich miesięcy byłam stałą klientką solarium, a mimo to efekty są mizerne. Moja opalenizna początkowo jest czerwona, jednak błyskawicznie robi się brązowa. jest zdecydowanie lepiej widoczna w porze wieczorowej. W świetle dziennym jest raczej blada, mało widoczna.

2. Oczy mam ciemne - brązowe. Tęczówki po zewnętrznej wyglądają jak czarna obwódka. Brwi i rzęsy także ciemne, wpadające w czerń.

3. Piegów nie mam.

4. Cerę według różnych osób mam jasną, bladą. Sama nie potrafię jej określić. Raczej się nie rumienię, ale zdażają się sporadyczne przypadki, objawiające się wyraźnymi czerwonymi wypiekami. Wydaje mi się jednak, że są one tak widoczne ze względu na jasny odcień mojej cery.

5. Włosy mam w kolorze ciemnego brązu, może średniego. Są one raczej matowe.

6. Usta mam zdecydowanie jasne, blade i matowe. Na dodatek małe.

7. A co do kolorów to wolę zdecydowanie jasne barwy: beże, jasne brązy, niebieski, biały. Te kolory noszę, bo lubię. A raczej nigdy nie zastanawiałam się w jakich kolorach jest mi dobrze.
Wydaje mi się, ze lato-zima, ale tak dla pewności powiedz jeszcze, czy kolor włosów wpada bardziej w popielaty czy miedziany? I w czym wyglądasz korzystniej - w różowym czy pomarańczowym?
Joey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując