Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Po poronieniu - kiedy okres, kolejna ciąża?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-14, 21:20   #1702
ewurka
Wtajemniczenie

Dot.: Po poronieniu - kiedy okres, kolejna ciąża?

Cytat:
Napisane przez malgotka Pokaż wiadomość
Witam ,tez niestety poroniłam w maju zeszłego roku to był 8 tydzień. Właściwie to poronienie było wywoływane, gdyż stwierdzono śmierć płodu w owym 8 tygodniu. Prawie rok staraliśmy się o dzidzie i nic, parę dni temu okazało się że jestem w ciąży bardzzo wczesnej wd om-7 tydz wd usg-5 tydz. Nastepną wizytę u lekarza mam 23, wypisał mi odgroma tabletek. Dziewczyny bardzo się cieszę ale i okropnie boję. Mam takie uczucie że na moich ramionach siedzi z jednej strony dobry anioł a zdrugiej zły. Kiedy mówię do swojej dzidzi cieszę się a za chwile boję sie że mówie juz do martwego dziecka. Myślałam że już się pozbierałam że będę spokojna, ale to nie jest takie proste. Trzymajcie za mnie kciuki ja też trzymam za was, ściskam serdecznie
Mocno będę trzymać za Ciebie, za Was jesteś odważna, to fakt, ale do odważnych świat należy
Ada omlecik z jogurcikiem i owocami był pyszny, Tż robi z płatków owsianych i musli, pyszne, takie lekkie. Spróbuj i miłego rozmawiania z TŻ

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując