Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Propozycja Ivi - "Stwowarzyszenie Wymiany Książek"...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-05-11, 17:40   #9
Twitty
Raczkowanie

GG do Twitty
Re: Propozycja Ivi - "Stwowarzyszenie Wymiany Książek"...

Nie wiedziałam, że taki wątek się tu rozwinął
Faktycznie mogłoby się to udać, ale sama nie posiadam zbyt wielu książek dlatego nie sądziłam, że ktoś byłby chętny na taką wymianę. Rzuciałam hasło w moim wątku, ale bardziej z myślą, że byłoby tak fajnie, nie spodziewając się, że coś takiego mogłoby faktycznie wejść w życie. Jak zwykle każdy pomysł ma swoich przeciwników i zwolenników. Potrafię sobie wyobrazić, że są ludzie, którzy kolekcjonują książki i nie ma ludzkiej siły, żeby komuś je wypożyczyli, a tym bardziej oddali. Tak jak Dominika. Doskonale rozumiem, pomimo, że sama nie przywiązuję aż takiej wagi do zbierania książek. Wolę przeczytać i pożyczyć, żeby w zamian dostać coś nowego. Owszem, zdarza się czasem pozycja, którą chciałabym mieć dla siebie, ale sporadycznie. Biblioteka to też dobre rozwiązanie, ale nie zawsze można dostać to, co się chce. Poza tym trzeba czekać, aż ktoś zwróci daną książeczkę.
A ta biblioteka internetowa nie umożliwia niestety wypożyczenia książki do przeczytania . Przynajmniej tak wywnioskowałam z tego, co pisze na ich stronie internetowej...
Twitty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując