2010-06-14, 22:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Cytat:
Napisane przez Wojtusia
moja tez nie jest jakas bardzo elegancka, weselna, ale jakos mi to nie przeszkadza 
|
uhmm ... tylko, że ja nie wiem czy moja jest "modna" ... byłam w niej na weselu szwagierki 2 lata temu modliłam się, zeby biust mi sie do niej zmieścił... no i jak już się zasunę /ledwie / to nie wiem czy mogę w niej iść 
Cytat:
Napisane przez agga19851985
dzięki za kontakty. Looknęłam i powysyłalam zaproszenia  ))
ja dziś zrobiłam naleśniki z jagodami(takie zwykłe nic specjalnego) i chciałam żeby Alan z nami zjadł zamiast słoiczka, ale wziął tylko kilka kęsów i nie chciał. Musiałam dać słoiczek.
Nie wiem co o tymn myśleć bo tak jest ze wszystkim co mu daję. Az się trzesie do dorosłego jedzenia, ale tylko kilka kęsów weźmie. i kończy się na słoiczku. Czytam że wasze dzieci już normalnie jedzą dorosłe dania a mój nie może żyć bez słoiczkowego. Dlaczego tak jest??
Alan jadł już nawet kotlety mielone i sssstrasznie mu smakowały z ziemniaczkami ale też tylko kilka łyżeczek a potem poszedł w ruch słoiczek z obiadkiem.
Nie pocytuję bo babcia pilnuje Alana bo ja "szukam informacji do pracy magisterskiej  ". Głupio mi ją tak oszukiwac wiec spadam do synusia
|
mój Bartek też nie zje całego obiadu z mojego talerza ... wrzeszczy żeby m,u dać, ale zje kilka łyzek i tyle ... dalego zawsze daje mu najpierw zupkę, a potem próbuje moje jedzenie 
Cytat:
Napisane przez katarzynka00
może za duży ogień ? nie wiem
ja daje 1 kubeczek serka i reszty na oko
Jak wstrzymacie się dzień, dwa to jak będę robić to dokładnie odmierzę mąkę i wam podam.
Basia  nie lubie takich akcji w zabawie między dziećmi-jak dorośli nie reagują i nie dają przykładu
może to taki typ "słoikowy"
Siorki mały bardzo długo jak słoiki.Jego rówieśnik (utrzymują kontakt z czasów szpitala) do dziś je słoiki...ma 3lata 
|
ja poczekam
hmmm albo ... 1 op. serka, 1 jajko? i mąka, zeby miało odpowiednią konsystencję, tak?
|
|