Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas leci!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-14, 22:07   #325
Ania0104
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
moja tez nie jest jakas bardzo elegancka, weselna, ale jakos mi to nie przeszkadza
uhmm ... tylko, że ja nie wiem czy moja jest "modna" ... byłam w niej na weselu szwagierki 2 lata temu modliłam się, zeby biust mi sie do niej zmieścił... no i jak już się zasunę /ledwie/ to nie wiem czy mogę w niej iść
Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość
dzięki za kontakty. Looknęłam i powysyłalam zaproszenia))

ja dziś zrobiłam naleśniki z jagodami(takie zwykłe nic specjalnego) i chciałam żeby Alan z nami zjadł zamiast słoiczka, ale wziął tylko kilka kęsów i nie chciał. Musiałam dać słoiczek.
Nie wiem co o tymn myśleć bo tak jest ze wszystkim co mu daję. Az się trzesie do dorosłego jedzenia, ale tylko kilka kęsów weźmie. i kończy się na słoiczku. Czytam że wasze dzieci już normalnie jedzą dorosłe dania a mój nie może żyć bez słoiczkowego. Dlaczego tak jest??
Alan jadł już nawet kotlety mielone i sssstrasznie mu smakowały z ziemniaczkami ale też tylko kilka łyżeczek a potem poszedł w ruch słoiczek z obiadkiem.
Nie pocytuję bo babcia pilnuje Alana bo ja "szukam informacji do pracy magisterskiej". Głupio mi ją tak oszukiwac wiec spadam do synusia
mój Bartek też nie zje całego obiadu z mojego talerza ... wrzeszczy żeby m,u dać, ale zje kilka łyzek i tyle ... dalego zawsze daje mu najpierw zupkę, a potem próbuje moje jedzenie
Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
może za duży ogień ? nie wiem
ja daje 1 kubeczek serka i reszty na oko
Jak wstrzymacie się dzień, dwa to jak będę robić to dokładnie odmierzę mąkę i wam podam.

Basia nie lubie takich akcji w zabawie między dziećmi-jak dorośli nie reagują i nie dają przykładu

może to taki typ "słoikowy"

Siorki mały bardzo długo jak słoiki.Jego rówieśnik (utrzymują kontakt z czasów szpitala) do dziś je słoiki...ma 3lata
ja poczekam
hmmm albo ... 1 op. serka, 1 jajko? i mąka, zeby miało odpowiednią konsystencję, tak?

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora