Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-14, 21:17   #1436
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
Dziękówa
Cytat:
Napisane przez anka1709 Pokaż wiadomość
Nie no, bądźmy szczerzy... oni tak tego nie podają. Jestem chyba pierwszą osobą na świecie, której wyszła chrupiąca mozarella.

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Dobry wieczor dziolchy - ale tutaj smakowicie

Dzisiaj miala ciezki poranek, jadac do pracy moje dziecko mialo napad kaszlu, tak mocny ze bardzo mocno zwymiotowala, gdy jechalismy moj malzonek zwolnil bo szwedal sie psiak zagubiony poboczem. Corka tak sie wybrudzila ze nie pomogly reczniki ktore zazwyczaj wioze przygotowana na tego typu sytuacje. Wiec decyzja zawracamy. Pies ten zdazyl juz przejsc na drugie pobocze, przed nami jechala ciezarowka bardzo wolno i zatrzymala sie by ten pies mogl przejsc na drugie pobocze i co...................... i kretyn jadacy ciezarowka z naprzeciwka potracil (ZABIL!!!) tego psa, mial to w nosie widzialam jak przednie koło tej ciezarowki uderza tego psa w bok jak on sie zbiera i w tej traumie wbiegł pod ciężąrówkę i strasznie skowyczał a co kretyn kierowca zrobil pojechal dalej - co sobie bedzie zawracac gitare jakims glupim kundlem - serce mi pękło. - mam dola jak wracalismy to sluzby drogowe zabraly go widzialam jak patrzyli na tego dogorywajacego psa a on biedny pewnie szukal swojego wlasciciela
Szkoda pieska
Cytat:
Napisane przez Kasieńka_666 Pokaż wiadomość
Robię tą prezentację o Majkolu...

i nie mam nic

Majkol
o Tobie normalnie nic się nie da napisać, taki nieciekawy jesteś

Jak ja mam zmieścić to co chcę powiedzieć w 7 minutach???
Nie pisz nic.. po co...

Nawklejaj fot
Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
do sądu na rozprawe właśnie weszło zombie Ameryka
Thriller
Cytat:
Kama ku*wa sikam powinnaś sobie włączyć relacje, spłakałam sie ze śmiechu
Ej ja nei wiem gdzie
Cytat:
proszę państwa obrona właśnie walczy o Murraya opowiadając wzruszającą historię o tym, jak Murray uratował pasażera w wypadku lotniczym - to argument, żeby Murray nadal posiadał licencję
Nie am to jak dobre argumenty

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Żyje.,.skupiłam się na żelkach Jest coś do oglądania? Czy tylko tekściory an tmz
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora