Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jakie książeczki polecacie? Co najchętniej czytacie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-05-11, 21:34   #38
maja55
Zakorzenienie

Re: Jakie książeczki polecacie? Co najchętniej czytacie?

Jejku!!!!Ale ten wizaż fajny jest!!!!!!!!Nie tylko wizaż ale nawet świetny wątek ksiązkowy się trafił!!!! Musierowicz- tak, tak ,tak i jeszcze raz tak!!!!Jeszcze nie przeczytałm jej najnowszej ksiązki ale właśnie Marta mi o tym przypomniałaś i jutro chyba polecę do ksiągarni i kupie "Język Trolli")dzięki Marta za tą "przypominajkę")
Wracając do tych klimatychnych baśniowych książek to przeczytałam "Opowieść Ewy Luny" i jestem zachwycona!!!!Chcę jeszcze!!!!!!Z dużym sentymentem wracam też do ksiązek Giny Nahai i Doroty Terakowskiej - one też są utrzymane w takim baśniowym klimacie....
MartaPiechota napisał(a):
> ja tez uwielbiam ksiażki , ale sotatnio zauważyłam , że faktycznie jakos tak mało fajnych wychodzi. Coelho ... moim zdaniem ,za przeproszeniem , wiele hałasu o nic . Polecam Małgorzatę Musierowicz , uwielbiam jej książki od wielu lat i pomimo , że zaczęlam je czytać będąc młodą smarkulą skakałam z radości gdy zobaczyłam najnowszą jej książkę na półce w księgarni miesiąc temu . Bardzo ciekawe książki pisze też Isabel Aliende , troche bajkowe , bardzo , barzdzo fajne książki.

> ja tez uwielbiam ksiażki , ale sotatnio zauważyłam , że faktycznie jakos tak mało fajnych wychodzi. Coelho ... moim zdaniem ,za przeproszeniem , wiele hałasu o nic . Polecam Małgorzatę Musierowicz , uwielbiam jej książki od wielu lat i pomimo , że zaczęlam je czytać będąc młodą smarkulą skakałam z radości gdy zobaczyłam najnowszą jej książkę na półce w księgarni miesiąc temu . Bardzo ciekawe książki pisze też Isabel Aliende , troche bajkowe , bardzo , barzdzo fajne książki.