Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - storczyk (orchidea) cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-15, 00:04   #1492
deotymka
Raczkowanie

GG do deotymka
Dot.: storczyk (orchidea) cz.III

Hejo

Widze ze pięknie Większość naszych Kwiatków kwitnie albo szykuje się do kwitnienia U mnie pojawiło się kilka nowych nabytków Wszystkie z Elementem fioletowego bo moja siostra zapragnęła w pokoju też mieć storczyki
biały z różowym środkiem jest bardzo zmarniały niestety miał zgniłe korzenie ale za 8 zł w agrocentrum zal go było nie wziąć.
Moja Cambria z jednym rozkwitniętym pączkiem na razie (pęd urósł w niecały miesiąc )

Dalej Dwie fioletowe miniaturki,
i najdziwniejsze dziwactwo jakie do tej pory kupiłam. Niby zwykły falek. Przeszłam obok niego kilka razy. I juz w rekach trzymałam różowo żółtą miniaturkę gdy... mój TŻ zauważył ze ten ma jakieś dziwne kwiatki. Może na zdjeciu tego nie widać za bardzo ale kwiatek od dołu ma 9 cm a ten na samej górze niecałe 3 a wszystkie są w pełnym rozkwicie

poza Tym kwitnie mi jeszcze 4 ale wcześniej je pokazywałam pięknie i kolorowo mam w domu Teraz się tylko zastanawiam jak mama sobie poradzi jak wyjadę na 3 miesiące ;p i szczerze mówiąc trochę się boję że któryś biedak może tego nie przeżyć :P :P

Edytowane przez deotymka
Czas edycji: 2010-06-15 o 00:21
deotymka jest offline Zgłoś do moderatora