Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-15, 08:05   #4364
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)

witajcie

W moim dziecku obudził się żarłok
już o 5 rano siedzi grzecznie w łóżeczku i trzyma pustą flaszkę po mleku. Patrzy się na mnie i jak widzi, że otworzyłam oczy i mam z nim kontakt, to pada dosłownie jedno słowo "Am!!!!!!!!!" Jak mu mówię, że jeszcze za wcześnie to jest ryk, a jak widzi, że wstaje to leci za mną i dokładnie sprawdza czy aby napewno odmierzam odpowiednią ilość mleka do butelki
tydzień temu kupowałam 4 paczki mleka, dziś muszę zrobić kolejne zapasy.. Pójdę z torbami kiedyś, serio

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

Piotrek wczoraj mnie podglądał w łazience i się zdziwił, że on nie ma takich piersi jak ja mam. To sobie zażartowałam i mówię mu, że mama ma cycki
Na co moje rezolutne dziecko, chwyciło sie za suteczki i wołał "citsi"
Poległam wczoraj ze śmiechu

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
tak piszesz o podbojach zapachowych, że mi się włącza ochota na jakieś nowe, tylko testować mi się zbytnio nie chce w perfumeriach, bo zupełnie nie wiem na którą półkę uderzyć
Aniu, napisz jakie nuty zapachowe cię jarają, to rzucimy jakimiś propozycjami
DO mnie przyszły próbki Chanel Chance Fraiche i muszę przyznać, że to jest ten zapach, który mi się podobał nie ma w nim pieprzu, jest ekstrawagancja
Spsikałam się dzisiaj i obadam, jak się będzie rozwijał na mnie
A do wakacji muszę sobie kupić DKNY Woman

It is what it is

Edytowane przez Anisia25
Czas edycji: 2010-06-15 o 08:06
Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora