Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-15, 08:03   #2179
margo80
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))

Cytat:
Napisane przez kumkura Pokaż wiadomość
Dzisiaj pobiłam wszelkie rekordy..nie śpię już od 4.20
Jestem po pierwszym śniadaniu- taka byłam głodna, że szok
Była maślanka żurawinowa i kawałek ciasta z truskawkami ofkors
Wzięłam się za czytanie, no bo co tu można robić o tej godzinie
A nocka przebiegła nadzwyczaj spokojnie, tylko raz obudziłam się na siku
Miłego dnia wszystkim życzę
u mnie to samo. po 4 się obudziłam i myślałam, że już po spaniu. jeść mi się nie chciało, ale zrobiłam sobie herbatę i wzięłam gazetkę do łóżka. zrobiłam 3 łyki, przeczytałam 1 artykuł i gdzieś po 5 zachciało mi się znów spać. obudziłam się ponownie o 7.30 i właśnie jem śniadanie

dzięki za słowa pocieszenia. z tej reguły (Kropka i Cate) wynikałoby, że powinno się zaraz zacząć. a tu cicho jak makiem zasiał
no, ale widzę, że dziewczyny z terminami 1,2 dni przede mną mają iść do szpitala 1,2 dni przede mną, więc takie są chyba procedury...

przeraża mnie to, bo nigdy nie leżałam w szpitalu. nie wiem, co tam będę jadła. chyba mamuśka 3 razy dziennie będzie mi donosić domowe żarełko, bo się tam wykończę.

Kropko - możesz mi opisać jak to tam wygląda? gdzie mnie położą, ile osób na sali, jakie warunki, czy nie kręcą się jacyś złodzieje albo zboczeńcy? może taka wiedza mnie uspokoi

i wiecie co? małż wymyślił, że poprosi swoich rodziców o przyjazd tu, jeszcze zanim do tego szpitala pójdę. może to na mnie podziała, jak teściowa na Araczki

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując