Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. XVII - włosomaniaczego nałogu ciąg dalszy :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-15, 13:21   #4966
Soleilka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. XVII - włosomaniaczego nałogu ciąg dalszy :D

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
co się stało??
A bo mnie w błąd wprowadzili. Kiedyś tam spóźniłam się 2 dni z opłatą, zablokowali mi konto internetowe. Teraz chciałam je odblokować, zadzwoniłam do Avonu i powiedzieli, że muszę zrobić przedpłatę na konto i następnego dnia po zaksięgowaniu odblokują mi konto. No to czekam 1 dzień, drugi, trzeci i dalej zablokowane ( zamówienie ostatnie 14.06). Wczoraj się wkurzyłam i zadzwoniłam z pytaniem, dlaczego mam jeszcze zablokowane a oni, że miałam złożyć zamówienie telefonicznie Tylko dziwnym trafem wcześniej nic o tym nie wspominali. Czekałabym na to odblokowanie do usranej śmierci
Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Po gimnazjum też Ci coś przybyło? Może i dla mnie jest jakaś nadzieja, że się nie zatrzymam przy tym wzroście .

Byłam na jednej lekcji w szkole

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Aaaa miałam się pochwalić Byłam w Naturze, widziałam te pudry za 6 zł i są boskie muszę sobie kupić, znalazłam nawet bardzo jasny odcień

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Motylku długo już jesteś "zielona"?
Gratuluję fuchy !

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora