Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-15, 13:41   #1314
Anecka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
a miałyście dziewczyny może badanie robione na cytomegalie bo znajoma mi teraz mówi że to bardzo ważne badanie jest.
Ja nie mialam i szczerze mowiac nie wiem o co chodzi, bo niektorzy maja niektorzy nie. Ja w dziecinstwie bylam chora na ospe, a np swinka czy cos to mnie ominelo, tak samo rozyczka.

Cytat:
Napisane przez kasiule Pokaż wiadomość

Anecka, uwielbiam tortelini serowe. W sezonie jem je ze świeżymi pomidorami. Mniam.

.
Ja wlasnie jem i chyba po prostu bedzie jeden wielki myslalam ze to jest lepsze w smaku, ble. Jem wlasnie z pomidorami, tzn sos z pomidorow zrobilam.
FUJJJJ edit: to w srodku ma jakies cos twarde co ma okropny smak. Dobra musze to wyrzucic

Caly dzien mnie wierci w nosie, kicham i kicham... a wlasnie bylam w komisie z artykulami dzieciecymi, strasznie duzo wozkow najtanszy wielofunkcyjny 390zl firma jakas Baby Merc czy cos, oplaca sie? Czy lepiej na all cos kupic? Nie znam sie na wozkach ale mysle ze wielofunkcyjny najlepszy. Nawet kolor mi sie podobal, zielonkawy, ladny.. pompowane wielkie kola ale sam wozek jakis strasznie wielki byl, jak babeczka go na spacerowke przerobila, to pomyslalam matko! jaki kolos dziecko sie zgubi

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-06-15 o 13:43
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora