2010-06-15, 13:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
Napisane przez lazurowa
Czasami już mi po prostu brakuje sił...
Mam nadzieję, że jak Mała się urodzi to będzie mi łatwiej.
|
Na początku pewnie wcale nie, ale z czasem wszystko się zmieni. Sama zobaczysz .
Cytat:
Napisane przez pilotka f16
....
a tak, chyba po cichu ciesze sie, ze Młoda cały czas głową do góry i nie mam wyboru, bo cesarki tez boję się okropnie ale wiem, że tu mi mogą pomoc znieczuleniem w kazdej sytuacji 
szkoda, że nie wszystkie szpitale w PL są cywilizowane 
moze jak drugie będę rodzić, to będzie lepiej
|
Eee...ale przecież w Polsce można rodzić pośladkowo...
Miałaś mi wkleić zdjęcie!!!! Foch 
Cytat:
Napisane przez niezawsze
Tak ale ja gdzies kiedys przeczytalam, ze skurcze moze wywolac kapiel i przedwczesny porod i tak prewencyjnie prysznic bralam tylko bo ja nie odrozniam goracej wody od cieplej  dla mnie zawsze ona zimna a taka goraca niewskazana bo skurcze moze wywolac 
|
Ja co prawda raz na kilka tygodni, ale u mamy tylko gorąca kąpiel, bo bardzo mi tego brakuje... I nie wspomnę o tym, że zwykle tak mnie rozleniwia, że się wymoczę i nie chce mi się już myć :P.
Cytat:
Napisane przez jaszczka
też mam takie kłucia w pochwie (szyjka?) czasem, aż się wyprostuję... chyba mi mały z dyńki wali 
|
Ja też. Tylko, że moja mała to pewnie paznokieć wkłada w pochwę moją - bo nogami na dole siedzi :P.
Cytat:
Napisane przez papeteria
czesc gwiazdy 
Zajadam się oscypkiem bo teściowa wczoraj podrzuciła z wycieczki z Zakopanego 
.................
Wogóle mój TZ wymyślil sobie ciemniejsze szyby do auta zeby niby dzidkowi bło lepiej  telewizor 50 calowy (nie mamy wogóle  ) chce kupic bo dzidek nie bedzie miał gdzie bajek oglądać ...no jaki troskliwy tatuś 
|
Za pierwsze . A za drugie- dzieci nie powinny oglądać tv do 3 roku życia, więc możesz mu powiedzieć, że ma jeszcze czas :P
Cytat:
Napisane przez aniaa22
ogladam ciaze z zaskoczenia. matko. laska urodzila dziecko siedzac na toalecie i maly wpadl do muszli!
|
Widziałam to w zeszłym tygodniu.
Cytat:
Napisane przez niezawsze
Papeteria prosze o to obiecane sukienki 
|
Ślicznota .
Ja dziś byłam w laboratorium upuścić trochę krwi- nie chciała lecieć...jakaś taka gęsta była, a wczoraj wyjątkowo dużo piłam. No nie wiem...
I byłam jeszcze w szpitalu poprawić wypis i żeby mi dali wyniki usg, bo kurna napisali, że dołączyli, a wcale nie było. Buraki .
|
|
|