Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wypłaty
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 13:04   #830
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp

Łooo matko, dopiero usiadłam na chwilę.
Urwanie jaja dzisiaj w pracy Ale czas przynajmniej błyskawicznie leci - i za dwie godzinki do domu.

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
ja wczoraj robiłam http://mojewypieki.blox.pl/2010/05/Ciasteczka-Oreo.html te ciasteczka z bloga dorotuś, uwielbiam ją. moja ciasteczkowa mistrzyni
Normalnie zabiłaś mnie teraz Uwielbiam OREO Będą w USA jadałam nałogowo, serio codziennie i hurtowe ilości! I pół walizki do domu zabierałam, które starczały mi na chwilę.
Że też nie wpadłam nigdy by samej zrobić Uwielbiam Cię za ten przepis

A ja mam dzisiaj morderczy plan ukatrupienia TŻ. Mamy oboje w tym miesiącu urodziny. Ustaliliśmy oboje, że nie kupujemy sobie prezentów - bo lepiej odłożyć na urlop.
I co szanowny TŻ dzisiaj stwierdza! Że on wymyślił coś wypasonego dla mnie na prezent!
Powinnam trzelić focha i nic mu nie kupować! A tak będę latać dzisiaj po sklepach, bo TŻ ma urodziny w czwartek, a jutro ma moja mam, więc nie bardzo dam radę. Wrrrrr!! No i oczywiscie pomysłu brak, a kupować coś dla samego kupienia tez bez sensu!
Za karę nie dostanie dzisiaj obiadu!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2010-06-15 o 13:05
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora