Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-15, 13:53   #1997
eleonoremio
Rozeznanie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
A i jeszcze świeża historyjka porodowa, małża kolegi żona była wczoraj dzień po terminie, więc odstawił ją mąż do szpitala na badania co tam jak tam, i pojechał do pracy.
Miała być tylko kontrola czy coś zwiastuje czy nie, bo jakoś nic się nie zapowiadało, a tu ona zadzwoniła niedługo potem, że już urodziła. No, ale to 40-tka, która już rodziła chyba 2 razy.
heh fajnie

Cytat:
Napisane przez mini 12 Pokaż wiadomość
juz jestem wyniczki mam dobre w moczu nie mam białka morfologia tez oki i zaczynam 34 tydzien a nie 35 :/

Cytat:
Napisane przez mini 12 Pokaż wiadomość
eleonoremio rzeczywiście masz racje z tymi tygodniami bo wedlug okresu powinnam zaczynać 35 tydzień według ostatniego usg prenatalnego wychodzi 34 tydzień wiec jak ja mam teraz liczyć ten termin co????? lekarz kiedys mi powiedział że mam sie trzymać terminu porodu tylko tak dziwnie to mam jakos
A jesli chodzi o tp ja licze wg om, mam identyczną sytuację w 12 tyg termin mi wyszedł na 2 sierpnia i teraz co usg tez tak koło tego cały czas wychodzi że tydzień później , miałam przed ciążą nieregularne miesiączki dlatego tak może byc ale moja gin liczy i tak wg om więc ja te z tak licze bo ona taka zapominalska jest raz jak juz cos jej nie zapasi na usg ze za mala jest to sobie przypomina o tym pierwszym usg a potem na kolejnej wizycie znow liczy wg om wiec postanowilam tez liczyc wg om no.

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie i Brzusie!!.. że dobrze tylko okrągleje później nie dawał mi spokoju, tylko wypytywał....
A zobaczysz jak mały się urodzi to dopiero dziadek z niego bedzie z moim tata tak było i jest po porodzie normalnie oczko dziadka

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Wczoraj kupilam oilatum i chcialam wyprobowac, super jest po nim juz sie niczym nie smarowalam i do teraz mam nawilzona i elastyczna skore
Wiem Bastusa nie raz w tym kapie albo smaruje zaraz przed wyjściem z wanny bo tez tak można jak ma wysypke alergiczną

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Czesc Babki, mialam wlasnie usg, moja dzidzia wazy prawie 2kg (1950) takze calkiem spora kobietka z niej Poza tym wszystko jest ok, ale sie ciesze
Zaraz przeczytam co tam pisalyscie, moze kolejna mamuska sie rozpakowala
super duża dziewczynka moja w 30 tyg 1780 g.
Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
O rany,sen... Ale zazdroszczę Ja nie spałam od środy Dzisiaj to już ledwie żywa jestem... A co do słuchania maleństwa to ja każdy ruch słyszę,każde przeciągnięci e,mruknięcie itd. i zaraz wstaję sprawdzić czy wszystko w porządku,czy sie nie ulało itd. Wprawdzie zawsze miałam czujny sen,ale teraz to już super czuła jestem Pewnie u Ciebie też tak będzie
na pewno tez tak będziecie miały tak jak już wcześniej pisałam już 3 lata idą jak ma taki sen
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Papeteria prosze o to obiecane sukienki
wow seksi mamuska
to ja też sie pochwalę ostatnio tez kupiłam 2 sukienki później wrzucę foty

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
eleonoremio z tym budzeniem mam tak samo a o stanik pytałam bo ma identyko fason jak mój ulubiony z triumpha (nie maja u ciebie 80 e albo napisz jaka to firma )
ja tez spie w stoperach ale jak A chrapie mam zawsze pod reka a jak pracowalam to po nockach bez tego ani rusz
Nie wiem kurcze czy e jest pewnie tak ten mój to 80d a firma jakas "desu" polski wyrób pisze.
No ja zaczęlam ze stoperami spac bo nie mogłam zasnąc głównie bo aksel( mój bokser) i M chrapali razem, bo jak jeszcze akela nie było to luzik jakos dawałam rade ale jak juz się podwoiło to niestety i tak juz zostało aksela mamy już prawie 2 lata
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora