2010-06-15, 13:53
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
Napisane przez entertete
A i jeszcze świeża historyjka porodowa, małża kolegi żona była wczoraj dzień po terminie, więc odstawił ją mąż do szpitala na badania co tam jak tam, i pojechał do pracy.
Miała być tylko kontrola czy coś zwiastuje czy nie, bo jakoś nic się nie zapowiadało, a tu ona zadzwoniła niedługo potem, że już urodziła. No, ale to 40-tka, która już rodziła chyba 2 razy.
|
heh fajnie
Cytat:
Napisane przez mini 12
|

Cytat:
Napisane przez mini 12
|
A jesli chodzi o tp ja licze wg om, mam identyczną sytuację w 12 tyg termin mi wyszedł na 2 sierpnia i teraz co usg tez tak koło tego cały czas wychodzi że tydzień później , miałam przed ciążą nieregularne miesiączki dlatego tak może byc ale moja gin liczy i tak wg om więc ja te z tak licze bo ona taka zapominalska jest raz jak juz cos jej nie zapasi na usg ze za mala jest to sobie przypomina o tym pierwszym usg a potem na kolejnej wizycie znow liczy wg om wiec postanowilam tez liczyc wg om no.
Cytat:
Napisane przez kashha
Cześć Mamusie i Brzusie!!.. że dobrze tylko okrągleje  później nie dawał mi spokoju, tylko wypytywał....
|
A zobaczysz jak mały się urodzi to dopiero dziadek z niego bedzie z moim tata tak było i jest po porodzie normalnie oczko dziadka
Cytat:
Napisane przez niezawsze
Wczoraj kupilam oilatum i chcialam wyprobowac, super jest po nim juz sie niczym nie smarowalam i do teraz mam nawilzona i elastyczna skore
|
Wiem Bastusa nie raz w tym kapie albo smaruje zaraz przed wyjściem z wanny bo tez tak można jak ma wysypke alergiczną
Cytat:
Napisane przez caprica6
Czesc Babki, mialam wlasnie usg, moja dzidzia wazy prawie 2kg (1950) takze calkiem spora kobietka z niej  Poza tym wszystko jest ok, ale sie ciesze
Zaraz przeczytam co tam pisalyscie, moze kolejna mamuska sie rozpakowala 
|
super duża dziewczynka moja w 30 tyg 1780 g.
Cytat:
Napisane przez farminka
O rany,sen... Ale zazdroszczę Ja nie spałam od środy Dzisiaj to już ledwie żywa jestem... A co do słuchania maleństwa to ja każdy ruch słyszę,każde przeciągnięci  e,mruknięcie itd. i zaraz wstaję sprawdzić czy wszystko w porządku,czy sie nie ulało itd. Wprawdzie zawsze miałam czujny sen,ale teraz to już super czuła jestem  Pewnie u Ciebie też tak będzie
|
na pewno tez tak będziecie miały tak jak już wcześniej pisałam już 3 lata idą jak ma taki sen
Cytat:
Napisane przez niezawsze
Papeteria prosze o to obiecane sukienki 
|
wow seksi mamuska
to ja też sie pochwalę ostatnio tez kupiłam 2 sukienki później wrzucę foty
Cytat:
Napisane przez papeteria
eleonoremio z tym budzeniem mam tak samo a o stanik pytałam bo ma identyko fason jak mój ulubiony z triumpha (nie maja u ciebie 80 e albo napisz jaka to firma )
ja tez spie w stoperach ale jak A chrapie mam zawsze pod reka a jak pracowalam to po nockach bez tego ani rusz
|
Nie wiem kurcze czy e jest pewnie tak ten mój to 80d a firma jakas "desu" polski wyrób pisze.
No ja zaczęlam ze stoperami spac bo nie mogłam zasnąc głównie bo aksel( mój bokser) i M chrapali razem, bo jak jeszcze akela nie było to luzik jakos dawałam rade ale jak juz się podwoiło to niestety i tak juz zostało aksela mamy już prawie 2 lata
|
|
|