Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-15, 14:44   #906
caprica6
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
No właśnie tak mi się wydawało, że masz jeszcze sporo czasu do porodu i że 2 kg to sporo jak na ten okres. Ale to dobrze, żeby tylko zdrowa była.
A jesteś pewna, żę to będzie dziewczynka? Słyszałam, że mimo że teraz są takie dokładne badania to niespodzianki się zdarzają
Tez slyszalam, dlatego bede pewna jak sie urodzi Ale na razie na kazdym usg wychodzi ze dziewczynka
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Nareszcie wróciłam do domu... Najpierw kilka godzin w czytelni. Nie skończyłam jeszcze magisterki, bo mi wena przeszła (na szczęście pod koniec), więc wieczorem usiądę i skończę. A potem byłam u okulisty - żeby na mnie znaleźć oprawki, to jest makabra Ale trzeba było w końcu zmienić... Najbardziej boli to, że przez ostatnie pół roku (tzn. od poprzedniej wizyty) znowu mi się wzrok spsuł i to na obu oczkach Chyba widać skutki pisania dwóch prac dyplomowych w jednym czasie... Dobija mnie to już powoli (te oczka znaczy się...)

A popołudniem zamiast odpocząć jedziemy na spotkanie z doradcą finansowym odnośnie planowanego kredytu na mieszkanko. Mam nadzieję jedynie, że na mecz zdążymy... Już i tak ich za dużo opuszczam

A w ogóle dzisiaj miesięcznica ślubu
Moze kup jakies witaminki z luteina na oczy? Gratuluje miesiecznicy

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora