Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-15, 16:50   #726
Weronisia
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2

Pamelko dzieciątko śliczne, bardzo ładne zdjęcie

Carol no to trzymam kciuki za szybszy poród. Ten twój Filipek to maluszek. Mój Thomas miał 3650 i mnie porozrywał strasznie, a urodził się 2 tygodnie wcześniej. Teraz też się nastawiam na spore dziecko, bo ponoć co ciąża to jest większe.

Metropolitan śliczne te ciuszki

Latko pościel śliczna.

A ja dziś też pokupowałam znowu ciuszki dla Pascalka. No i śpiworek przesłodki.
Potem nawet zamontowałam roletę w sypialni. Wiem! Jestem samowystarczalna Po co mi chłop, jak wszystko robię sama
A roletę musiałam kupić. Wyobraźcie sobie, że mam okno w sypialni od wschodu, więc słońce zagląda mi już ok. 4 rano i świeci prosto w twarz Mąż miał zamówić roletę na wymiar w prowadnicach u swojego ojczyma. No ale jak to mój mąż... obieca, a ja se czekam. Zawieszałam więc grube prześcieradło na takim drążku do firanek. Wyglądało to strasznie, ale nie da się inaczej spać. Ten drążek oczywiście się odklejał od ciężaru i spadał oczywiście w nocy i to z hukiem. Dziś znowu spadł i spania nie było, bo dla mnie za jasno. Pojechałam więc i kupiłam roletę i zamontowałam ją na oknie i się super trzyma, Teraz będę miała ciemno w sypialni i mogę spać do woli

Aha! Pamela ja mam problem z hemoroidami. Niestety nie pocieszę Cię, ale ja już pytałam mojego gina i on powiedział, że tak na prawdę w ciąży nie powinno się nic brać na hemoroidy. Zapisał mi tylko maść, która ma zmniejszyć swędzenie i pieczenie i goić ranki. To jest maść CALLENDULA czyli po polsku NAGIETEK Można to kupić w aptece bez recepty. Ta maść jest z dodatkiem jakiegoś alkoholu, bo gdy mam uszkodzoną skórę, to trochę szczypie, ale szybko przechodzi.

Edytowane przez Weronisia
Czas edycji: 2010-06-15 o 16:53
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora