Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-15, 16:14   #2314
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11

Witam kochane u mnie dalej waga wyżej niż najniższa jaką zobaczyłam i tak się waha a za nic nie chce niżej zlecieć a to już 4 dzień P + P na razie się nie smucę aż tak bardzo, ale wczoraj minęło 10 dni a u mnie spadek tylko -1,8 więc niby prawidłowo a mi jakoś mało i jak widzę spadki niektórych dukaneczek to ahhh zazdroszczę troszkę

Dzisiaj się spotykam z przyjaciółką, dawno się nie widziałyśmy a ja na diecie( uwielbiam dukana, ale chyba jestem uzależniona od %) nie wiem jak to będzie, ewentualnie drinki z pepsi 0, ale nie chcę bo w sobotę poszalałam z alko i był wzrost i tym tłumaczę zastój, nie wiem co mam robić, oszaleję cały czas myśle tylko o wieczorze

A i dziś pierwszy raz robiłam indyka, nawet nie wiedziałam, że to aż tak tłuste mięcho ! tyle tłuszczu się na patelni wytopiło, że musiałam odlewać, a wyglądało na mega chude ale było pyszne z sosikiem czosnkowym, zjadłam 400g na raz !

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora