Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-15, 16:16   #730
Weronisia
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Dziekuje zapytam w aptece o jakas masc ktora chociaż zmniejszy ból i pieczenie bo czasem to az siedziec na tylku nie moge a o zalatwianiu nie mowie az boje sie isc do wc... nie życze temu nikomu, mam nadzieje ze to nie zagraza dzidziusiowi?
Pamela ale nie mów, że to na hemoroidy, bo to nie jest na hemoroidy tylko na rany, skaleczenia, otarcia itp.
Poproś o maść z nagietkiem.
A jak masz zamiar się wypróżnić, to się też najpierw posmaruj tą maścią, a potem rób I zaraz po zrobieniu, umyj, wytrzyj do sucha i wtedy znowu posmaruj. Mi pomaga.

Ja mam coś takiego tutaj. Na mojej pisze, że zawiera 10% callenduli, bo w 100g jest tego 10 g.

Cytat:
Napisane przez skorpionek19 Pokaż wiadomość
Weronisiu, kobietko.. może tak zwolnisz i odpoczniesz? same prace remontowe... naprawdę kobieta samowystarczalna, jakbym widziała moja mamę...
Taka już jestem. Lubię mieć wszystko zrobione, a jak się nie umiem doprosić, to muszę robić sama

Moja nera już mnie wykańcza. A właściwie obie mnie bolą, tylko ta lewa mniej. Ale prawa to już po prostu doprowadza mnie do szału.

Edytowane przez Weronisia
Czas edycji: 2010-06-15 o 16:20
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora