Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pogaduchy po szkole część VI pt."Żółwie, nastki i słodkie robaczki!"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-15, 16:30   #3886
26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7
Konto usunięte

Dot.: Pogaduchy po szkole część VI pt."Żółwie, nastki i słodkie robaczki!"

Cytat:
Napisane przez klada Pokaż wiadomość
Hej
Będę dziś robić ciasto kakaowe z bitą śmietaną i truskawkami I wstawię przepis na Smaczny

Wczoraj oglądałam film 'Szkoła uczuc' (chyba z 10 raz ) i oczywiście ryczałam... I tak sobie pomyślałam o P. i doszłam do okropnego (A może nie?) wniosku. Że ten rok rozłąki był mi potrzebny, aby uświadomic sobie, że ja go kocham... Myślałam, że to niemożliwe, że w tym wieku itp, ale to prawda. Jestem załamana, bo muszę od niego odejść, a dochodzę do takich wniosków...
Też za każdym razem jak oglądam ten film to ryczę...

Cytat:
Napisane przez tysiaaa Pokaż wiadomość
* żadnej oceny nie poprawiłam jedynie pogorszyłam
* M od trzech dni nie pisał, odezwał się wczoraj w nocy
* Wracałam ze szkoły, kładłam się spać, by przespać jak najwięcej
* Mam ochotę znów się z Nim umówić i zrobić znów coś głupiego
* Jutro do Wroo na wycieczkę klasową jedyna atrakcja - pociąg
* Odechciało mi się wakacji.
* 1 lipca mam urodziny i nie wiem, jak je zrobić.

o.
*Ja poprawiłam chemię, matmę i polski
*Z EX nie mam kontaktu żadnego od 11 dni... ale mijaliśmy się parę razy :/ zero cześć, zero... nic.
*Też to miałam na początku, ale ogarnęłam się. Na szczęście.

Cytat:
Napisane przez Likable Pokaż wiadomość
hejoo

i mam 3 z niemca na koniec, rodzajnikami mnie zagieła, wiedzialam że coś znajdzie bo mnie nie lubi

ale znalazłam na mieście sobie telefon, samsung corby, nowy za 45o zł kurcze, ma któraś z was dotyka? wygodnie sie pisze i wgl? bo ja piszę duuużo wiadomości. no i jeszcze, czy sie nie tnie
Ja mam dotykowy. Mi się wygodnie pisze, nie mam żadnych problemów Dużo smsów piszę, czy się tnie. Rzadko, zazwyczaj jak bateria pada to długo zamula i dopiero się wyłącza. Mama LG GD510 EcoSolar
26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7 jest offline Zgłoś do moderatora