2010-06-15, 17:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
Napisane przez papeteria
Wiesz najbardziej mnie śmieszy ze on to dla dziecka wszystko choc tez sie sam przy tym śmieje  TV mam w lapku wiec nie jestem odcieta od telewizji, ale jemu sie marzy duzy ekran.Jedyna opcja to raty. Pewnie jak juz bedziemy miec to bede ogladac no bo co  a co do ciemnych szybek juz dawno chcial bo m.in sprzet do grania wozi czasem i by nie kusic losu no ale tez o słoneczko chodzi 
|
ta twoj ma chociaz wytlumaczenie ze nie macie tv a my mamy 32 cale lcd ale moj maz uwaza ze jest za maly i trzeba kupic wiekszy a ten zabierzemy do sypialni a szyby tez chcial przyciemnic do naszego samochodu jest to koszt 800zl w busie juz przyciemnil a jeszcze chcial w mondeo ale chyba zmienil zdanie bo chce je sprzedac
Cytat:
Napisane przez aniaa22
ogladam ciaze z zaskoczenia. matko. laska urodzila dziecko siedzac na toalecie i maly wpadl do muszli!
|
o boziu... jak mozna nie wiedziec ze jest sie w ciazy 
Cytat:
Napisane przez Siala_Bala
Moja matka cały czas się upierała, że ona jeszcze nie chce rodzić bo musi siku.. nie położy się bo leci na siku.. z wózka uciekała bo siku.. a się okazało, że to nie siku tylko wody jej się sączyły ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Jak z niej wreszcie chlusnęło to uwierzyła położnym 
|
to podobnie jak ta babka ode mnie ze szpitala najpierw myslala ze chce jej sie siku i mowi ze nie trzyma moczu i sie z niej leje wiec mowie do niej moze to wody ci odchodza? a po chwili siedziala na kiblu bo jej sie dwojke chcialo
Cytat:
Napisane przez karolcia228
Mysle co tu robic, bo sie chyba zanudze w TV nic nie ma...kicha na maxa 
|
jak to co odpoczywac zobacz jak ania sie oszczedzala i ladnie dotrwala do bezpiecznego momentu
Cytat:
Napisane przez caprica6
Czesc Babki, mialam wlasnie usg, moja dzidzia wazy prawie 2kg (1950) takze calkiem spora kobietka z niej  Poza tym wszystko jest ok, ale sie ciesze
|
moj w 31tc mial 1670g wiec w sumie calkiem spora masz corcie zobaczymy jak te nasze wagi po porodzie wyjda
Cytat:
Napisane przez niezawsze
Papeteria prosze o to obiecane sukienki 
|
sliczne sa a ta niebiska pasuje do ciebie idealnie
Cytat:
Napisane przez eleonoremio
|
piekna sa gdzie je kupilas?????????????????? ??
Cytat:
Napisane przez anuszka1401
KUPA ZESZŁA!! 
|
no to dobrze 
Cytat:
Napisane przez anuszka1401
anoxa  Boże, w ogóle na jakiej podstawie oni Cie wypuscili?? Szok! Dobrze, że skonsultowałaś z tamtym lekarzem, strasznie Ci współczuję 
|
ordynator powiedzial ze oni nie sa w stanie mnie wyleczyc i ze ma nadzieje ze dotrwam do konca
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------
eleono wlasciwie to teraz lezalam w szpitalu gdzie moj ginek pracuje a tam gdzie jade to ten co bylam to malowodzie sprawdzic i z nim rozmawialam i kazal mi przyjechac
|
|
|