Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-15, 17:52   #1041
AgneseInes
Raczkowanie

Dot.: "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011

Witajcie Jak dzisiaj u was samopoczucie?

Cytat:
Napisane przez Supernovaja Pokaż wiadomość
Dziś mija tydzień odkąd wiem, że zostanę debiutantką w roli mamy Planowany termin...14 luty

Pozdrawiam wszystkie kobiety, dla których rok 2011 rozpocznie się naprawdę magicznie
Witam.

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
hej
właśnie wróciłam od gina
przezierność i kość nosowa super wszystko w normie jestem bardzo szczęśliwa, dzidziol szalał w brzuchu - śmiesznie to wyglądało, nawet fikołki robił ok 15 min usg trwało żeby udało się złapać pomiar, w międzyczasie nam pomachał ssał kciuka, lub chciał i tak śmiesznie podskakiwał, no po prostu cudo, ginka mówi żeby się uspokoił że nie będziemy mamy męczyć a ja na to że mogę cały dzień przed tym monitorem leżeć acha, jeszcze nogami machał, jak ja to będę czuć to już się boję, niezłe były te kopy...

uspokoiłam się bardzo jak zobaczyłam że taki ruchliwy, bo po tych weekendowych wyjazdach byłam pełna obaw...

i mogę łykać wit. C bo bardzo pękają mi naczynka

wczoraj cały dzień znowu miałam mdłości nic nie dałam rady jeść, dziś na szczęscie już lepiej
i chyba termin uległ przesunięciu - z usg wyszło na 24 grudnia! szok
dzidziolek ma 6,16cm

a co do przytulania to na początku nie miałam ochoty i trochę się zmuszałam - ale od tygodnia to codziennie i jest super oczywiście uważamy i delikatniej niż przed ale jest cudownie a orgazm jest chyba intensywniejszy

miłego dnia!
Serdecznie gratuluję! To musiało być niesamowite uczucie aż się nie mogę doczekać mojego badania.
Ja to usg będę miała robione dopiero 10 lipca bo mój lekarz wyjeżdża na konferencję. Myślałam żeby iść do kogoś innego ale on jest jednym z lepszych specjalistów w wykrywaniu wczesnych wad o dzieciaczków więc poczekam.

U nas z sex'em naprawdę super (jak już jest ). Na początku lekarz mówił żeby nie szaleć za bardzo z ekstremalnymi pozycjami, ale teraz nie ma żadnych przeciwwskazań.

Zmykam do mojej pracy

Pozdrawiam

AgneseInes jest offline Zgłoś do moderatora