2010-06-15, 20:06
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Po poronieniu - kiedy okres, kolejna ciąża?
Cytat:
Napisane przez ewurka
Wiem Moniś, wiem masz racje, odganiam te myśli ode mnie, ale czasami po prostu przychodzą i koniec. Czekam niecierpliwie na ten sierpień, na badania, na emocje związane z budową domku. Na to, żeby znowu nadeszła nadzieja na nowe życie
ja jakoś uspokoiłam się z kupnem butów...ehhh na razie przynajmniej  z moim TŻ raczej nie chodzę na zakupy, jest strasznie wybredny, marudny i trzeba mieć do niego DUŻO cierpliwości...teraz to mam ochotę na ścięcie włosów i jakiś fajny kolorek, po ślubie co jakiś czas podcinam włosy i chyba już zostaną takie do ramion  marzę o rudych  ale nie jestem na tyle odważna...
|
no to Kochana do sierpnia nie jest aż tak daleko przecież ale rozumiem Twoją niecierpliwość, bo sama wręcz nienawidzę czekać a jeszcze jak czegoś tak strasznie pragnę to już masakra jakaś normalnie
hmm... zmiana koloru włosów jest dobrym początkiem by zacząć lepsze czasy Ja miałam kiedyś rude włosy. Z resztą na głowie to ja miałam chyba wszystkie kolory tęczy od blondu po kruczo czarne. Ale od 3 lat wierna jestem swojemu naturalnemu kolorowi i naturalnemu skrętowi Co ja się czasem nadenerwuje na te moje włosy to nie masz pojęcia. Kiedyś prostowałam na gładziutko, a teraz zostawiam je kręcone.
|
|
|