Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - ¦LˇSKIE MAMU¦KI!!! W oczekiwaniu na maleństwo oraz mamu¶ki z krwi i ko¶ci :)
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2010-06-16, 09:48   #1179
martucha84
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 438
Dot.: ¦LˇSKIE MAMU¦KI!!! W oczekiwaniu na maleństwo oraz mamu¶ki z krwi i ko¶ci :)

Cytat:
Napisane przez buziaczekk Pokaż wiadomo¶ć
No a ze mna nie ma tematow do rozmow bo wszystko idzie idealnie, a ja tez nie wypytuje o nic bo nie mam o co, wszystko juz wiem po pierwszej ciazy wiec bez sensu wypytywac o rzeczy ktore juz przerabialam wiec widocznie dlatego tak te wizyty przebiegaja.
Ja poczekam do polowkowego bo chce zeby mi je Nowosielski zrobil i na tym sprzecie od Gwary a potem pojde do Kozy juz, ale mysle ze nie bede nic mowila Gwarze to napewno, poloznej tez nie powiem, zapisze sie na wizyte normalnie na wszelki wypadek a potem moze zadzwonie i powiem jej zeby mnie wypisala...a jak zapyta czemu to jej powiem prawde....albo wogole nie bede dzwonic
A dlugie terminy oczekiwania sa u Kozy? bo jak mi Gwara da L4 na 2 tygodnie to musialabym sie zapisac juz do Kozy na te za 2 tyg, tylko nie wiem czy takie terminy szybkie beda?
tak tak tak wez zrob polowkowe z nowosielskim bo naprawde warto i jak da ci termin gwara nastepnej wizyty to sie zapisz wrazie w a potem zadzwon do kozy i powiedz ze chcialabys wizyte w okolicach tego i tego dnia i ze do wtedy masz l4, i ze zalezy ci zeby on prowadzil ciaze.. no i zobacz co sie da zrobic jak sie uda to zadzwon do poloznej i odmow wizyte - ze znalazlas fajny szpital i ze chcesz tam rodzic ale musisz byc pod opieka ich lekarza podziekuj i tyle...
ja tak zrobilam tyle ze juz wczesniej im mowilam a przez telefon tylko potwierdzilam... ona przez tel byla bardzo mila mowila ze rozumie itd wogole caly czas byla wyrozumiala...