Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze- cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-16, 08:53   #375
SlodkiPucus
Raczkowanie

GG do SlodkiPucus
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze- cz. X

Cytat:
Napisane przez 92martynka922 Pokaż wiadomość
tak , tak dokladnie ta , czekalam na nia ale nikogo juz nie bylo
mysle , ze poprostu baba wziela sukienke i szzbko uciekla do kasy zanim sie zorientowalam no ale teraz mam nauczke , nigdy nie zostawiam koszyka

o chyba by tą babe szlak jasny trafił jakby mi taka perełke zabrała,oj sory, ukradla z koszyka. Miałam taka sytuację nie tak dawno. buszowałam za butami i znalazlam takie na korku czarne z kokarda ( pozniej fotki powstawiam wogole tych lupów ). Chodzę po terenie i szukalam tam czegos jeszcze i czuje, ze mi sie koszyk lzejszy zrobil ja sie patrze a tu jakas baba ucieka doslownie do kasy z moimi butami przez caly sklep sie nasluchała jak darlam sie do niej. jaki wstyd, dziewczyny.. awantura byla troche kolo kasy ze to ja jej te buty zabralam i ona je odzyskala.. juz malo nie wybuchlam. ale wyrwalam jej te buty i powiedzialam pare słow. policja mnie straszyla.. hahah mam uraz teraz jak idzie jakis "moher" kolo mnie i mi w koszyk patrzy

Skąd obojętność, która każe mi stać? kiedy chciałabym pobiec za Tobą.. prawdziwe słowa i emocje jak te, które wiążą mi gardło i serce, nie umiem powiedzieć tego, że wciąż jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..
SlodkiPucus jest offline Zgłoś do moderatora