Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - szafa otwarta ;-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-16, 12:55   #2
Mada87
Raczkowanie

Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
Dot.: szafa otwarta ;-)

1, 2. pasek na talię na gumie, czarny, zapinany na dwa zatrzaki - zamieniony

3. biała bluzeczka, krótki rękawek, fajnie ozdobiony dekolt i oba rękawy, bez rozmiru ale będzie tak S/M

4. krótkie bolerko, kolor błękit-zieleń/morski ciężko określoń, widać dosyć dobrze na zdjęciu. długi rękawek, przy rękawach ściągacze, nie oddawałabym bo prawie wogóle nie noszony ale jakoś rękaw dla mnie zakrótki. rozmiar uniwersalny stwaiam mniej więcej na M/L

5. czarna bluzeczka na krótki rękaw, marszona na biuście, ozdobione guziczki z cykoniami, niestety brakuje dwóch cyrkoni przy rękawach (może ktoś ma takie w domku- wystarczy przykleić w odpowienie miejsce) rozmiar UK 12 stawiam na polskie duże 40 / 42

6. spodnie lniane, jasne, rozmiar 29 ale taki dość duży więc równie dobrze może być 30 i 31. Szerokie, proste na całej długości. Długo przeleżały w szafie najpierw jako 'zamałe' teraz jako 'zaduże'. Żal mi ich oddawać ale może komuś się przydadzą bardziej niż mnie. Jedyne miejsce gdzie widać upływ czasu to starta metka i lekko zgięty dół nogawek - widac na zdjęciu.

7. Białe, cienkie spodnie. Rozmiaz z metki 42 ale to 40.

8,9,10. Mam do oddania takie szpileczki. Buciki są nowe, założone raz, niestety nietrafiony prezent, bo rozmiar 38/39 a ja mam 36. Oddam za coś naprawdę extra, najchętniej za buciki ale może skusi mnie coś innego ;-) - znalazły nową właścicielke ;-)

11. Vibowit Bobas, z opakowania 30 sztuk zostało 29. Dla dzieci lat 2-4.

Edytowane przez Mada87
Czas edycji: 2010-06-23 o 16:31
Mada87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując