Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Dalissime, Nu, Poison, Safari, Black Orchid...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-16, 13:51   #1
Nastasya
Raczkowanie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Nieaktualne :( Dalissime, Nu, Poison, Safari, Black Orchid...

NIEAKTUALNE
Wszystkie buteleczki zarezerwowane!

Wyselekcjonowalam flaszeczki, ktorych z pewnoscia nie bede uzywac, wiec czas aby zmienily wlasciciela.

A oto moja lista:

S. Dali Dalissime edt 30ml

YSL Nu edt 50ml - DiTu77

Tom Ford Black Orchid voile de fleur edt 30ml - DiTu77

Dior Poison edt 50ml - zostalo okolo pol flaszeczki (nie wiem czy to wazne, ale gdzies zagubiona zostala naklejka, ktora byla na spodzie buteleczki - taka wersje juz dostalam)

R. Lauren Safari edp 75ml - okolo pol butelki

oraz malenstwa:
S. Dali edt Rubylips 3.5ml
S. Dali edt Eau de Rubylips 3.5ml
S. Dali - probki Le Roy Soleil - niestety nie jest podana pojemnosc
E. Lauder Beyond Paradise zawartosc 'na oko' 4-5ml (napis na naklejce jest tak maly, ze nie jestem w stanie go przeczytac) - nieaktualne

Zuzycie (oprocz safari i poison) minimalne (jak widac na zdjeciach) T.Ford tylko raz testowany, miniaturki nie byly uzywane w ogole.
Nu ma lekko sfatygowana zatyczke - jakies plamki (co tez jest widoczne na zdjeciu)

Niestety nie mam pudeleczek (oprocz T. Forda).

Mam jeszcze tester edt N. Rodriguez For Her 100ml, ale nadal dumam co mam z nim zrobic... Moze pozniej go tutaj dorzuce. - nieauktualne

dokladka:
Maybelline uzywana kilka razy pomadka w kolorze burgundy (nr590)
W tym tygodniu takze bede miala miniature Givenchy Organza Indecence (kupilam w zestawie, ze wzgledu na obecnosc w nim innego zapachu, czekam na przesylke)

-------------------------------------------------------------------------

! Wazna informacja ! : Mieszkam w UK.
Moje wszystkie dotychczasowe wysylki stad docieraly do Polski bez zadnego problemu, z Polski do mnie rozniez, ale czytalam na forum, ze niestety bywaja problemy. Najlepiej wiec byloby dokonywac wymiany na terenie UK, niemniej jednak, jesli ktos bylby chetny na wymiane - jestem otwarta

Ze wzgledu na moj brak doswiadczenia w wymianach, jestem swiadoma koniecznosci poczynienia wysylki jako pierwsza.
Jednak gdyby chciala wymienic sie ze mna druga 'niedowiadczona' - moga byc problemy z ustaleniem tego, kto pierwszy ma wyslac

--------------------------------------------------------------------------------------

Musze dodac jeszcze kilka informacji:
Wymiana tylko na perfumy (ewentualnie moge sie skusic na dobry, jasny podklad)
Rowniez nie chce rozlewac flaszek, chce oddac tak jak sa, w oryginalnych buteleczkach.

Ponizej podaje liste moich poszukiwan, czyli tego na czym zalezy mi najbardziej, co moze tez byc pomocne w ocenie jakie zapachy mniej wiecej lubie.
Jesli ktos mialby ktorys z nich do oddania - zapraszam do negocjacji (moze moge np tutaj kupic cos na wymiane, co nie jest dostepne w Polsce)

Kern Ypno
Scherrer Nuits Indiennes
Kenzo Jungle le Tigre
Dali Le Roy Soleil
L. Biagiotti Venezia
Cristobal Balenciaga
Hermes Eau des Merveilles
Lancome Magie Noire
Rochas Absolu/Alchimie
Dior Dolce Vita
Muglen Alien Liqueur
CdG Avignon/Kyoto/