2010-06-16, 14:41
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. V
Cytat:
Napisane przez Chaigata
podłączam się!
Uwielbiam zieloną kredkę z Cac- jest śliczna, cudowna!!!!! 
A chciałabym jakiś bronzer, ale matowy najlepiej- widziałam, że mają, ale napisane, że jest mocno brązujący, ktoś może ma coś do powiedzenia o nim?
Inny z kolei jest mozaikowy, ciekawie wygląda, ale chyba rozświetla też. 
Eh, bo pasiak Sun CLubu też kusi.... i to baaardzo. Niech ktoś zrobi makijaż z pasiakami... proooooosze!   Cac i sun club.
Wolałabym co prawda mat, ale pasiaki maja dużo kolorów, które można dowolnie mieszać, albo używać jako cienie albo na usta.
Szkoda, że światło jest takie sztuczne w naturach i nie widać jaki kolor jest naprawdę.
[aa, mam już 400 postów]
|
Cytat:
Napisane przez WasteTime
Ja mam obydwie wersje  . Zaznaczam, że straszny oliwkowy bladzioch ze mnie, ale już się złocę  Wersja dla blondynek u mnie praktycznie była nie widoczna używam jej raczej jako wyrównanie koloru na szyi. Z kolei dla brunetek jest świetny - ale z odpowiednim pędzlem i mało nałożony, gdyż jak za dużo się go nałoży to jest pomarańczowy. Ale kocham go - za zapach też
Chociaż szczerze mówiąc, wolę bronzer z Urban Jungle
|
Matowego brązera nie ma się co bać Tak, jak Waste Time raczej używam go do wyrówania koloru szyi a nałożony na twarz ciut przyciemnia, ale wciąż naturalnie, a nie z bladziocha do murzyniątka.
Zaszłam dziś do N. na Miszewskiego w Gdańsku - po pasiakach nie pozostał ślad, CAH trafiło do wyprzedaży... A raczej po prostu jest nadal w poprzedniej cenie 12,99. Widziałam jeszcze 1żółty i 1 różowy cień, też nie były przecenione. Na kredki nie patrzyłam.
Dla chętnych - wciąż sporo cieni Go Snow. Wahałam się nad fioletowym, ale jakoś nie wzięłam (mam już szary i różowy i wciąż ich używam ale fioletowe cienie z CAH są naj naj naj )
Mój pasiak CAC też jakoś specjalnie nie pachnie - ot pudrowy, niezbyt nawet przyjemny zapach.
Pytanko - czy widziałyście w swoich Naturach dokładki pędzli? Bo w Gd. wszystkie wymiecione, a sprawdzam regularnie. (niby mam już jeden, ale .... zaczęłam ostatnio robić małe zapasy - na wypadek nagłego zniknięcia produktu kupiłam kolejny zestaw cieni do brwi. Przezorny zawsze ubezpieczony )
|