2010-06-16, 17:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część III
Cytat:
Napisane przez vanity__
O ile mogą w 1 turze przecenić torbę za bodajże 460 zl?
|
Mnie się wydaje, że może kosztować około 299 
Cytat:
Napisane przez boszenka69
Oj tak, istne szaleństwo, a i tak nie wymieniłam wszystkich rzeczy, na które mam chrapkę...  
Zobaczymy tylko ile fantów z tej listy uda mi się dostać (i to w dobrym stanie...o co w czasie wyprzedaży często bardzo ciężko...), a na ile pozwoli portfel.
Apropos TŻa, wczoraj pytał czego konkretnie potrzebuję z Zary i o dziwo, mój kilkunastominutowy monolog zniósł bardzo dobrze 
A co do śmietankowej marynarki.. chętnie wzięłabym tą ze skośnymi kieszeniami, ale jeśli nie uda mi się jej dostać, to tą drugą też nie pogardzę 
A oto zdjęcie marynarki o której mówię... z tego co kojarzę występuje w 2 (lub nawet 3  ) wersjach kolorystycznych.
btw. może któraś z Was ją ma i zdradzi mi jak się sprawuje 
|
Też jestem ciekawa, ile rzeczy z naszych list się pojawi Zazwyczaj większość wcześniej czy później trafiała na wyprzedaże, ale wiadomo, że nigdy nie jest to pełna kolekcja Niemniej trzymam kciuki i mam nadzieję, że jak przyjdzie co do czego, to będziemy zadowolone 
To zazdroszczę, bo mój chyba pomału traci cierpliwość, jak zaczynam mu przypominać, że za tydzień zaczynają się wyprzedaże w Zarze i trzeba zacząć oszczędzać 
Już ją kojarzę! Mnie materiał nie przypadł w niej do gustu za bardzo, ale krój ma całkiem ciekawy
|
|
|