Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - pęknięty paznokieć
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-16, 21:17   #23
sunniva2007
Rozeznanie

Dot.: pęknięty paznokieć

Dziewczyny-nie ma sensu, zebym zaczynala nowy temat, wiec pisze tutaj.
Mam od niedawna klientke,ktora przyszla do mnie od pseudo-sciagalam jej stare zele a przedluzalam na tipsie, bo tak chciala, no niewazne.. na uzupelnienie przyszla po jakis 3 tygodniach i wszystko pieknie sie trzymalo, zrobilam jej dopelnienie.. nie minelo moze pol tygodnia jak dzwoni i mowi, ze zlamala tipsa razem ze swoim pazurkiem az krew sie lala-powiedzialam, ze musimy teraz czekac az sie zagoi...dzwoni do mnie na drugi dzien i mowi, ze kolejnego zlamala, ale juz samego tipsa i w sumie mocno nie uderzyla! jej naturalne maja tendencje do rosniecia w dol, ale to nie sa typowe krogulce mam do was pytanie- czy mozliwe jest, ze taki spososb rosniecia naturala moze zle wspolgrac z przedluzaniem na tipsie i rodzajem zelu? uzywam zelkow od DR-pierwsze robilam na gelly pinku a dopelnienie na violecie. zdarzaja mi sie klientki, ktore notorycznie lamia panokcie, ale one po prostu tak maja, ale akurat ta powiedziala mi, ze nie pamieta kiedy jej sie cos takiego stalo..dlatego ja zaczelam zastanawiac sie czy moze robie cos nie tak - macie jakies pomysly??
sunniva2007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując